We hebben ze gevonden: onze favoriete enkellaarsjes voor het najaar

Het nieuwe Nederlandse schoenenlabel Nubikk veroverde afgelopen jaar al ons hart met een super toffe sneakercollectie en ook dit najaar weten ze het weer te flikken. Nubikk heeft afgelopen week de ultieme enkellaars gelanceerd en wij weten nu al wat er bovenaan ons wensenlijstje voor kerst staat.

Met niemand minder dan super babes Claartje Rose en Chris John Millington vloog het Nederlandse label naar Los Angeles om hun nieuwste toppers, de City Western Boots, vast te leggen op een aantal iconische locaties. Claartje en Chris bezochten niet alleen Los Angeles en Las Vegas, maar maakten ook een trip naar de bijzondere Death Valley.

De nieuwe enkellaarzen zijn geïnspireerd op de klassieke western boots, maar dan wél met een moderne en elegante touch. In plaats van zware materialen voelen de City Western Boots juist heel licht aan en lijken ze vrijwel overal bij te passen, zoals Claartje Rose ook laat zien.

De lijn bestaat uit zes verschillende modellen, gemaakt van leer en suède en biedt voor ieder wat wils. Of je ze nou combineert met een stoere, volledig leren look of een clean white outfit: deze schoentjes lijken overal bij te passen.

Ook voor mannen is er een moderne en klassieke enkellaars in nieuwe collectie: de Logan Chelsea Boot, verkrijgbaar in vijf verschillende varianten. Chris John Millington weet ‘m perfect te stylen – zoals we van hem gewend zijn. Die gaan we zeker even aan onze wederhelft tippen.

Fantastische schoenen, waanzinnige locaties en de ultieme bebaarde man om naar te staren: we kunnen moeilijk tussen de drie kiezen. Wát moet dat een fijn reisje geweest zijn.

Benieuwd naar de verkooppunten? Nubikk is onder andere te koop via nubikk.nl, De Bijenkorf en Paul Warmer. Ook de Freddy collectie is reeds beschikbaar voor pre-order en zal eind november de deur uitgaan.

In samenwerking met Nubikk

Reageer op artikel:
We hebben ze gevonden: onze favoriete enkellaarsjes voor het najaar
Sluiten