Sophie Witlox
Sophie Witlox Love & Life 9 sep 2017
Leestijd: 1 minuut

Wedding tip: 10 nummers die je beter kunt skippen op jouw grote dag

Op welke bruiloft hoor je niet de gouden oude knallers voorbij komen, waardoor de generatie van de jaren 70 zich richting de dansvloer begeeft? De generatie van nu blijft vaak liever aan de bar hangen of verdwijnt stilletjes naar het toilet, alleen maar om een bepaald nummer te skippen – iets wat je natuurlijk echt niet wilt. Natuurlijk is iedereen vrij in z’n keuzes op het gebied van muziek, maar besef wel even dat sommige nummer echt op werkelijk iedere bruiloft worden gedraaid.

Slik en snik nummers
Waar zijn die zakdoeken?! De volgende nummers zijn absoluut geen vreselijke muziek, maar wat afgezaagd kunnen we het wel noemen. Wil je originele love songs, sla deze nummers dan vooral over. James Blunt? Nope. Nope. Nope.

(I’ve Had) The Time Of My Life – Bill Medley & Jennifer Warnes

My Heart Will Go On – Céline Dion

You’re Still The One – Shania Twain

(Everything I Do) I Do It For You – Bryan Adams

You’re Beautiful – James Blunt

Party!
Behalve romantische nummers voor de ceremonie heb je natuurlijk ook nummers voor het feest. Lastig! Ook hier vind je een overkill aan nummers die op elke bruiloft gedraaid worden. I Gotta Feeling van de Black Eyed Peas komt inmiddels onze neus uit, maar hey: gelukkig heb je de Black Eyed Peas ook echt niet nodig om een geweldig feest te hebben. Waarom The Jackson 5 er tussen staat? Omdat we juist al ons respect daarvoor graag willen behouden.

I Gotta Feeling – Black Eyed Peas

Celebration – Kool & The Gang

Cha Cha Slide – DJ Casper

Dancing Queen – ABBA

Blame It On The Boogie – The Jackson 5

Als we het dan toch hebben over dingen die je NIET moet doen… Deze trouwmomenten kun je beter niet delen op social media.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wedding tip: 10 nummers die je beter kunt skippen op jouw grote dag
Sluiten