NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 29 februari en 1 maart

Het is alweer woensdag, wat betekent dat het weekend om de hoek staat. Toedeloe slappe koffie, laterrr zeurende collega en om die naderende deadline stress je over een paar dagen wel weer. Het weekend is van jou en jou alleen, en daar ga je optimaal van genieten. Maar wat moet je nou doen met al die vrije tijd? In NSMBL tipt zochten we het voor je uit.

NSMBL tipt – dit kun je doen dit weekend

Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je juist even helemaal geen inspiratie? Niet getreurd. Wij zetten een aantal leuke activiteiten in Nederland op een rijtje. Zo hoef je je geen moment te vervelen dit weekend.

1. Reliving Pop-Up in Amsterdam – 1 maart


Ben je op zoek naar bijzondere tweedehands en vintage interieur items? Dan ben je bij Reliving aan het goede adres, een online marktplaats voor tweedehands meubels en accessoires. Op zondag 1 maart organiseren zij een unieke pop-up waarbij je een groot deel van de items kan komen bekijken. Ga hierheen voor mooie tweedehands en vintage items, interieur advies, workshops en natuurlijk heerlijke koffie. Gegarandeerd succes.

2. Het Leids Wijnfestijn in Leiden – 28 februari


Wijnliefhebbers opgelet. Op vrijdag 28 februari en zaterdag 29 februari wordt Scheltema in Leiden omgetoverd tot een gezellig wijnfestival. Kan jij wel een wijntje gebruiken na deze week? Dan ben je hier aan het goede adres. Verschillende wijnen staan in de spotlight, er is muziek en er zijn natuurlijk bites. Alle ingrediënten voor een leuke avond.

3. Kunsthal: Thierry Mugler in Rotterdam – t/m 8 maart


In de Kunsthal in Rotterdam is t/m volgende week het werk van Thierry Mugler te zien. De tentoonstelling ‘Thierry Mugler: Couturissime’ brengt meer dan honderdvijftig outfits samen uit de periode tussen 1977 en 2014. Veel outfits worden voor het eerst tentoongesteld, ook worden er archiefdocumenten, schetsen en accessoires laten zien. De moeite waard op een regenachtige zondag.

4. Sterren kijken in Eindhoven – 28 februari

Houd jij van sterren kijken? Ga dan dit weekend naar Eindhoven. Tijdens de sterrenkijkdagen bij de Sterrenwacht Eindhoven kun je de sterrenhemel bewonderen. Nodig je vrienden en familie uit voor een avondje sterren kijken en wie weet zie jij wel een vallende ster. Natuurlijk wel een wens doen.

5. Japan Winter Festival in Amsterdam – 28 februari


Ben jij fan van Japans eten? Of vind je de cultuur indrukwekkend? Zorg er dan voor dat je dit weekend naar het Japan Winter Festival gaat in Amsterdam. Een evenement met culturele aspecten, diversiteit van Japans eten, Japanse thee en een foodhal. Het evenement vindt plaats in het DOK Amsterdam en duurt het hele weekend.

Reageer op artikel:
NSMBL tipt: dit kun je doen in het weekend van 29 februari en 1 maart
Sluiten