Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 16 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Van après-skiën tot culinair patat eten: dit is er allemaal te doen in het weekend van 17 en 18 februari

Het weekend staat voor de deur, de laatste werkuren van week breken aan en straks is het tijd om je vrienden te appen en weekendplannen te maken. Wat er allemaal te doen is? Wij zetten de leukste activiteiten en events in omgeving Amsterdam op een rij.

Van après-skiën tot culinair patat eten: ook dit weekend hoef je niet stil te zitten.

Dit is er allemaal te doen in het weekend van 17 en 18 februari

Of je nu zin hebt om te eten, te borrelen, te feesten of te bezoeken: er is genoeg te doen dit weekend.

Après-skiën bij Café de Jeugd

Waan je in de Zwitserse Alpen of Oostenrijks Tirol, maar dan comfortabel in het oosten van Amsterdam. Zaterdag 17 februari om 16.00 uur beginnen ze bij Café de Jeugd met een après-ski party op het terras. Glühwein, schnaps, curryworstjes en natuurlijk je favoriete après-ski hits door de speakers. Ben je ‘s avonds nog niet uitgefeest? Dan staat vanaf 22:00 uur de DJ binnen voor je klaar. Je hoeft er geen plekje op het terras voor te reserveren, dus je kan gewoon aan komen lopen wanneer je wil.

Linnaeusstraat 37A, Amsterdam | Zaterdag 17 februari om 16:00

Culinaire frietjes eten bij The Butcher

Het Frites Atelier, mede opgericht in 2016 door Michelinsterren chef Sergio Herman, staat bekend om zijn ongeëvenaarde toewijding naar het bieden van de allerbeste Frites, met toppings die seizoensgebonden zijn. Sinds vorige week eet je deze frietjes (of zeg jij patatjes?) voor drie maanden lang bij alle The Butcher locaties. Als je nog een eetadresje zoekt voor dit weekend, dan zit je hier heerlijk. Cocktails en culinaire frietjes: wat wil een mens nog meer?

Fafi Abdel Nour in The Loft

Een van onze favoriete dj’s draait dit weekend op een van onze favoriete plekken. We hebben het natuurlijk over Fafi Abdel Nour, die aanstaande zondag in The Loft draait. Goed nieuws: er zijn nog tickets.

A’DAM Toren | 16:00 – 23:00 | tickets

Oneindig veel Gyoza eten bij de nieuwe OTEMBA

Wie van ramen houdt, die kent restaurant OTEMBA wel. De eigenaren van OTEMBA openden een tweede zaak waar niet ramen, maar juist gyoza centraal staat. Het restaurant is deze week geopend en belooft een waar gyoza-walhalla te zien. Je vindt ze op Van Woustraat 15 en je hoeft niet te reserveren.

Paula’s Choice pop-upstore

Liever je geld uitgeven aan skincare, in plaats van eten en drankjes? Dan ben je bij de kersverse pop-up van Paula’s Choice aan het juiste adres. Dit weekend vind je het geliefde skincare merk in Cloud Amsterdam, aan Prinsengracht 276.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.