Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 21 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Weekly recap week 34: dít heb je allemaal gemist deze week

Time flies. De afgelopen dagen zijn weer voorbij gevlogen en ook deze week is er weer genoeg gebeurd in celebland. Bang dat je iets hebt gemist? No worries, in deze weekly recap van week 34 lees je wat je allemaal moet weten.

Van alles wat je moet weten over het vijfde seizoen van The Crown tot de onthullende documentaire die eraan zit te komen van Paris Hilton. Dít heb je allemaal gemist deze week.

Weekly Recap: week 34

It’s safe to say dat we hele dagen worden overspoeld met nieuwtjes. Niet gek dus dat je niet alles op kunt slaan en soms weleens wat mist. Om je helemaal up to date te houden, lees je iedere week in onze weekly recap de hot stories die je niet wil missen.

1. Rihanna heeft een bizarre dubbelganger op TikTok

Vorig jaar waren we – heel even – in de ban van een jong meisje dat wel de elf-jarige Rihanna leek. Ze zeggen dat ieder mens zeven look-a-likes heeft rondlopen op de aarde. De kans dat we er ooit eentje tegenkomen is heel klein, maar voor Rihanna dook inmiddels al de tweede op. We hebben het over de 28-jarige Priscila Beatrice en ze lijkt als twee druppels water op de zangeres.

2. NikkieTutorials vertelde voor het eerst over de overval

egin augustus werd de grootste nachtmerrie van YouTuber NikkieTutorials (ook wel bekend als Nikkie de Jager) realiteit. Via Instagram liet ze eerder al weten dat het fysiek oké ging, maar dat het mentaal een zware klap was. In de nieuwste video op YouTube vertelt NikkieTutorials over de overval.

3. The Crown komt met een vijfde seizoen (en dit weten we erover)

Het vierde seizoen van de hitserie is nog in de maak, maar het vijfde seizoen staat alweer op de planning. En in dat seizoen wordt alles anders, want de Netflix-serie krijgt onder andere een compleet nieuwe cast (!). De afgelopen tijd is er aardig wat informatie naar buiten gekomen over het vijfde seizoen. Reden genoeg om alle feitjes eens op een rij te zetten.

4. De beste streetstyle looks van Copenhagen Fashion Week SS21

Afgelopen week vond Copenhagen Fashion Week plaats met fysieke shows, bezoekers én de bijbehorende streetstyle looks. Normaal zouden we zeggen: bijzijn is meemaken. Maar omdat die optie niet voor de hand ligt, delen we de beste streetstyle looks van Copenhagen Fashion Week.

5. Ellen DeGeneres heeft sorry gezegd tegen al haar medewerkers in een videocall

Ellen DeGeneres ligt al lange tijd onder vuur. Veel (ex)personeelsleden van The Ellen DeGeneres Show zijn uit de school geklapt. Het werkklimaat zou een groot drama zijn en er zou sprake zijn van pesterijen, intimidatie en discriminatie. Dat klinkt natuurlijk alles behalve goed voor Ellen. We praten je bij.

6. Brad Pitt en Jennifer Aniston gaan na 19 jaar weer samenwerken

Stop met wat je aan het doen bent, want Brennifer is back. Althans, voor even. Brad Pitt en Jennifer Aniston gaan namelijk na negentien jaar weer eens samenwerken. En dat is zo ongeveer het allerbeste nieuws wat je gaat horen.

7. Paris Hilton komt met een onthullende documentaire over zichzelf

Een tijdje geleden, in januari dit jaar, kwam het nieuws al naar buiten dat Paris Hilton met een documentaire zou komen. This is Paris zou worden uitgezonden via YouTube en een intieme blik geven in haar privéleven. Tot nu toe was de documentaire alleen nog nergens te bekennen. Guess what? Op 14 september is het eindelijk zo ver.

8. Meghan Markle en prins Harry zijn verhuisd (om déze reden)

Dat Meghan Markle en prins Harry een stap terug hebben gedaan, is inmiddels wel bekend. Ze wilden meer privacy en verhuisden daarom van Londen naar Canada, van Canada naar Los Angeles en nu van Los Angeles naar Santa Barbara. Het stel heeft namelijk hun eerste huis gekocht in een plaats genaamd Montecito. Wat was de reden voor weer een verhuizing?

Reageer op artikel:
Weekly recap week 34: dít heb je allemaal gemist deze week
Sluiten