Weekly recap week 35: dít heb je allemaal gemist deze week

Time flies. De afgelopen dagen zijn weer voorbij gevlogen en ook deze week is er weer genoeg gebeurd in celebland. Bang dat je iets hebt gemist? No worries, in deze weekly recap van week 35 lees je wat je allemaal moet weten.

Van het vijfde seizoen van Stranger Things tot de nieuwe tattootrend die je moet hebben. Dít heb je allemaal gemist deze week.

Weekly Recap: week 34

It’s safe to say dat we hele dagen worden overspoeld met nieuwtjes. Niet gek dus dat je niet alles op kunt slaan en soms weleens wat mist. Om je helemaal up to date te houden, lees je iedere week in onze weekly recap de hot stories die je niet wil missen.

1. Er komt een vijfde seizoen Stranger Things

Het vierde seizoen van Stranger Things is niet het einde, zo blijkt. Er komt hoogstwaarschijnlijk een vijfde seizoen van de Netflix-serie aan. Co-creator Ross Duffer heeft het één en ander laten slippen en wij praten je bij.

2. Meghan Markle en prins Harry in matching outfits

Na gesetteld te zijn in de nieuwe villa, werden Meghan Markle en prins Harry afgelopen week alweer gespot tijdens hun vrijwilligerswerk in Los Angeles. En niet zomaar. Ze verschenen in matching outfits. Cuuuute.

3. Deze Netflix-serie is dé opvolger van Selling Sunset

Ga jij ook zo lekker op real estate drama? Dan hebben we heel goed nieuws, helemaal als je Selling Sunset al hebt uitgespeeld. Er is namelijk een nieuwe Netflix-serie die dé opvolger schijnt te zijn: Million Dollar Beach House.

4. De Powerpuff Girls komen terug (en niet zomaar)

De Powerpuff Girls waren ontzettend populair in de nineties. And still. Goed nieuws voor wie de drie meiden mist: er komt een remake aan. En niet zomaar een, maar een live-action remake. In de nieuwe serie zijn de meiden te zien als twentysomethingers. Klinkt dat leuk, of klinkt dat leuk?

5. Cardi B reageert op iedereen die ‘WAP’ vulgair vindt

Het nummer ‘WAP‘ dat Cardi B en Megan Thee Stallion uitbrachten heeft veel stof doen opwaaien. Zo begon het met kritiek op Kylie Jenner in de videoclip en kwamen er daarna mensen klagen dat het nummer ‘vulgair’ is. Cardi gaf deze week haar reactie en vertelde hoe zij het ziet.

6. She’s here – Katy Perry en Orlando Bloom zijn ouders geworden

In deze weekly recap valt ook babynieuws. Katy Perry en Orlando Bloom zijn ouders geworden. Na de prachtige bekendmaking tijdens de videoclip van een van de nieuwe nummers, is het dan zo ver. She’s here, en ze heeft een wel heel bijzondere naam.

7. De ‘Barbie sole’ tattoo onder je voet is de nieuwe trend 

In de jaren ’60 hadden alle Barbiepoppen het woord ‘Japan’ onder hun voet gestempeld, waarschijnlijk omdat de poppen daar gemaakt waren. Nu is er een nieuwe trend geboren in tattoo-land, genaamd de Barbie sole. Jawel, we hebben over een tattoo ónder je voet en wij zijn verkocht.

8. Dít is de H&M designersamenwerking van dit jaar

Ieder jaar gaat H&M in zee met een bekende ontwerper. Inmiddels heeft de modeketen al samengewerkt met grote namen als Moschino, Versace, Lanvin, Balmain en noem maar op. Dit jaar slaat H&M de handen ineen met Sandra Mansour voor een vrouwelijke en dromerige collectie.

Reageer op artikel:
Weekly recap week 35: dít heb je allemaal gemist deze week
Sluiten