Weekly recap week 37: dít heb je allemaal gemist deze week

Time flies. De afgelopen dagen zijn weer voorbij gevlogen en ook deze week is er weer genoeg gebeurd in celebland. Bang dat je iets hebt gemist? No worries, in deze weekly recap van week 37 lees je wat je allemaal moet weten.

Van een reboot van Pretty Little Liars tot de nieuwe vriendin van Zac Efron. Dít heb je allemaal gemist deze week.

Weekly Recap: week 34

It’s safe to say dat we hele dagen worden overspoeld met nieuwtjes. Niet gek dus dat je niet alles op kunt slaan en soms weleens wat mist. Om je helemaal up to date te houden, lees je iedere week in onze weekly recap de hot stories die je niet wil missen.

1. Sofia Richie is gespot met Jaden Smith en ze hadden het wel heel gezellig (is op de foto’s te zien)

Dat Scott inmiddels over de breuk met Sofia Richie heen is, bleek wel uit het online geflirt met ex Kourtney Kardashian. Van Sofia haar kant zagen we nog niet zoveel. Tot nu. Ze lijkt het namelijk wel erg gezellig te hebben met Jaden Smith. De twee zijn samen op het strand gespot in Californië en wij vertellen je er alles over.

2. Een reboot van Pretty Little Liars is in aantocht, maar krijgt een flinke twist

Het is alweer drie jaar geleden dat we de laatste aflevering van Pretty Little Liars keken. Sinds 2017 leven we dus een PLL-loos leven. Sad. Tot nu, want er er komt een reboot aan van de maker van Riverdale. We snappen dat je vragen hebt, dus we praten je graag bij. Good to know voordat je klikt: het is waarschijnlijk niet wat je verwacht van een Pretty Little Liars reboot.

3. Cara Delevingne date met Halsey terwijl hun exen een relatie hebben

Begin mei besloten Cara Delevingne en Ashley Benson na twee jaar een punt te zetten achter hun relatie. Nog geen week later kreeg Ashley Benson een relatie met rapper G-Eazy. Ze werden samen gespot en flirtten erop los onder elkaars foto’s op de Gram. G-Eazy is de ex van Halsey. En raad eens waar Cara Delevingne nu mee aan het daten is? Jawel, Halsey.

4. Caitlyn Jenner vertelt openhartig over de scheiding met Kris Jenner

Na 23 jaar huwelijk besloten Caitlyn en Kris Jenner in 2013 uit elkaar te gaan. Na de scheiding vertelde Caitlyn Jenner voor het eerst over haar identiteit, waardoor het leek alsof de transitie de reden was voor hun scheiding. Toch bleek er meer aan de hand te zijn, vertelt ze in een nieuwe podcast.

5. Zac Efron date nu met supermodel Vanessa Valladares en (ook) wij zijn verliefd

Oké dames, we hebben goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws: het lijkt erop dat Zac Efron niet meer single is, dus onze kansen zijn verkeken. Het goede nieuws: hij date nu met Byron Bay model Vanessa Valladares en ze zijn ontzettend schattig samen. Wij praten je bij.

6. Kim Kardashian zoekt het in een andere hoek en komt met een nieuw bedrijf

Realityster, cosmetica-queen, designer: powervrouw Kim Kardashian is van alle markten thuis. De komst van weer een nieuw bedrijf, KKW Home, is daar het bewijs van. Want naast de beautyproducten en Skims designs die vele mensen al in huis hebben, schijnt Kim Kardashian nu met huishoudartikelen te komen.

7. Meghan Markle en Prins Harry krijgen geen cent meer van Prins Charles en betaalden 2,4 miljoen (!) terug

Het is je vast niet ontgaan dat Meghan Markle en Prins Harry onafhankelijk zijn en afstand deden van hun Britse koninklijke leventje. En bij die vrijheid hoort ook financiële onafhankelijkheid, want van de Britse royal family krijgen ze geen cent meer. Sterker nog, ze betaalden zelfs 2,4 miljoen terug. We leggen deze kwestie graag even voor je uit, want wij snappen dat jij je vraagtekens hebt bij zo’n hoog bedrag.

8. Deze memes over het einde van Keeping Up With The Kardashians zijn hilarisch

Deze week kwam het grote nieuws dat de Kardashian-Jenners na veertien jaar stoppen met Keeping Up With The Kardashians. The end of an era, kan je wel zeggen. Deze mededeling deed een hoop stof opwaaien en Twitter ging los. Het regende memes en wij delen de meest hilarische met je. Gewoon, omdat het kan.

9. Dit weten we over het derde seizoen van You en het ziet er niet goed uit voor Joe Goldberg

Niemand minder dan Penn Badgley himself verklapte dat er een derde seizoen aankomt van You en sindsdien zitten wij niet meer stil.Nu krijgen we een teaser van het derde seizoen en kunnen we helemaal niet meer wachten. Let wel op: het artikel bevat spoilers van de eerste twee seizoenen.

Reageer op artikel:
Weekly recap week 37: dít heb je allemaal gemist deze week
Sluiten