Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 28 sep 2020
Leestijd: 5 minuten

Weekly recap week 39: dít heb je allemaal gemist afgelopen week

Time flies. De afgelopen dagen zijn weer voorbij gevlogen en ook afgelopen week is er weer genoeg gebeurd in celebland. Bang dat je iets hebt gemist? No worries, in deze weekly recap van week 39 lees je wat je allemaal moet weten.

Van Chrissy Teigen die het geslacht van haar ongeboren baby per ongeluk bekendmaakt tot de hereniging tussen Paris Hilton en Kim Kardashian. Dít heb je allemaal gemist afgelopen week.

Weekly recap week 39

It’s safe to say dat we hele dagen worden overspoeld met nieuwtjes. Niet gek dus dat je niet alles op kunt slaan en soms weleens wat mist. Om je helemaal up to date te houden, lees je iedere week in onze weekly recap de hot stories die je niet wil missen.

1. Chrissy Teigen maakt per ongeluk het geslacht van haar ongeboren baby bekend

Na Luna en Miles, die inmiddels twee en vier jaar zijn, is Chrissy Teigen weer zwanger. En natuurlijk deelt Chrissy (volledig in haar eigen stijl) alle ins and outs over haar zwangerschap. Zo liet ze al een echo zien waarbij dochter Luna hielp én plaatste ze een Instagram Stories waarin ze vertelde over haar zwangerschapscomplicaties én het geslacht van de baby. Oops.

2. Christine Quinn maakt bekend dat seizoen 4 van Selling Sunset pas in 2021 komt

We vallen maar meteen met de deur in huis: je moet nog even wachten op het vierde seizoen van Selling Sunset, want deze is uitgesteld door het coronavirus. Christine Quinn doet een boekje open over de opnames en de verhouding tussen de dames. Wij praten je bijJuicy.

3. Lady Gaga doet een boekje open over haar suïcidale gedachten in het verleden

Lady Gaga is altijd open geweest over haar mentale (on)gezondheid. Ze geeft vaak toe dat het leven als beroemdheid mentaal z’n tol eist. After all, noemde ze zelfs een van haar albums The Fame Monster. Deze week doet ze opnieuw een boekje open en vertelt Gaga dat ze kampte met suïcidale gedachten.

4. Penn Badgley is vader geworden van een zoon

Hoewel we niet meer naar Penn Badgley kunnen kijken zonder aan Joe Goldberg te denken, is hij natuurlijk niet zo’n creep in het echte leven (hopen we). Penn en zijn vrouw Domino Kirke zijn namelijk ouders geworden van een zoon. Dat maakte Domino bekend in haar Instagram Stories.

5. Paris Hilton en Kim Kardashian zijn herenigd en is het weer 2006?

In deze weekly recap kunnen we de hereniging tussen Paris Hilton en Kim Kardashian niet vergeten. Nee, je bent niet terug in het verleden. Je zag Paris Hilton en Kim Kardashian deze week samen en je waande je meteen in 2006, maar niets is minder waar. De twee zijn weer herenigd en namen zelfs TikToks op, inclusief matching outfits. Wij praten je natuurlijk even bij.

6. Whitney Port en Lauren Conrad (JA, The Hills) hadden een reünie en bespraken alles wat we willen weten

Wie Whitney Port volgt op Instagram, heeft de afgelopen dagen niet stil gezeten. Via haar account maakte ze namelijk bekend dat er een reünie zou volgen met niemand minder dan The Hills BFF Lauren Conrad in haar podcast. JA. En dát, dames en heren, heeft plaatsgevonden. Klaar voor wat nostalgie én antwoorden op de vragen die je al die tijd had over hun vriendschap?

7. Ellen DeGeneres had haar eerste show weer na het grote schandaal en zo ging dat eraan toe

Voor Ellen Degeneres is dit jaar niet al te best. Zij lag lange tijd tijdens de qaurantaineperiode onder vuur vanwege heftige beschuldigingen. Toch is het achttiende seizoen van The Ellen Show deze week afgetrapt met een praatje van Ellen DeGeneres herself.

8. Gigi Hadid is bevallen van haar eerste kindje met Zayn Malik

Deze week was een feestje, want Gigi Hadid is bevallen. Het moment waar we met z’n allen zo lang op hebben gewacht was ein-de-lijk hier. Het kindje van Gigi Hadid en Zayn Malik is ter wereld gekomen en wij zetten de beschuit met roze muisjes alvast klaar. Vorig weekend is het supermodel bevallen van een meisje en de kersverse ouders maakten dat een nacht later bekend.

9. Back to OBX – Netflix komt met een tweede seizoen Outer Banks en dit wil je weten

Welcome to the Outer Banks, where it’s Pogues vs. Kooks 24/7. We horen het nog gezegd worden in het begin van seizoen één. We volgden vol passie John B, Kie, Pope, JJ en Sarah op zoek naar de schat in hun hometown. En nu wil je natuurlijk weten hoe het zit met dat tweede seizoen van Outer Banks, dus wij vertellen het je.

10. Het tiende seizoen van American Horror Story komt eraan en dit is alles wat je wil weten

American Horror Story: je houdt ervan of je haat het met heel je hart. Wij, met onze duistere zielen, zijn er dol op. Het tiende (!) seizoen gaan bijna in productie en dat betekent dat er volgend jaar gloednieuwe afleveringen voor je klaarstaan. Of course praten wij je even bij.

11. Kanye West ging weer los op Twitter en Kim is ten einde raad

The drama continues. Het was een tijdje rustig rondom Kanye West, maar afgelopen week ging het mis. De rapper heeft zich weer flink uitgelaten op Twitter. In de tweets richtte hij zich aan zijn dochter. Kim Kardashian voelt zich na deze tweets opnieuw machteloos. Bronnen vertellen dat de uitlating heel onverwacht was en dat ze het er erg moeilijk mee heeft.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Weekly recap week 39: dít heb je allemaal gemist afgelopen week
Sluiten