Deze weekly workout plans zijn de perfecte stok achter de deur voor thuisworkouts

Het zal nog wel even duren voor je weer naar de sportschool kunt. En zeg eens eerlijk, die thuisworkouts heb je ook niet iedere week in je routine, of wel? Vanaf nu hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want wij hebben dé oplossing. Weekly workout plans zijn je go-to.

De watte? Het is heel simpel: weekly workout plans zijn een soort templates waar je thuisworkout staat uitgestippeld voor een hele week. Dat is een fijne stok achter de deur, vind je niet?

Thuisworkouts met weekly workout plans

En zo’n plan hoef je niet zelf te maken, dat is het fijne eraan. Dat kun je gewoon over laten aan mensen die er verstand van hebben. Op social kanalen als Instagram en Pinterest vind je genoeg van dit soort plannen, maar wij zijn de beroerdste niet en laten je onze favorieten zien.

1. @pamela_rf

Pamela Reif is een begrip in Duitsland en veel Nederlanders zullen haar ook kennen van Instagram, YouTube of haar modellencarrière. Waar je haar sowieso even voor moet volgen op Instagram zijn haar weekly workout plans. Je vindt allerlei varianten in het highlight ‘Workout Plans’ en hieronder zie je de meest recente. De workouts zijn allemaal te volgen via YouTube-filmpjes op haar kanaal. Ze heeft een variant voor beginners, eentje die 45 minuten per oefening duurt en een plan voor thuisworkouts van 30 minuten.

Beginners

Het template dat ook ‘beginner friendly‘ is, bestaat uit oefeningen die maximaal vijftien minuten duren. Het leuke is dat Pamela ook een dance cardio workout op haar YouTubekanaal heeft staan, en deze zit bij dit template in. Zo voelt een thuisworkout doen toch iets minder erg.

thuisworkouts-weekly-workout-plans

30 minuten

Het weekly workout plan met workouts van dertig minuten bestaat uit verschillende thuisworkouts gecombineerd. Op de rustdag voegt Pamela nog een optionele yogasessie toe. Ook fijn: soms kun je via YouTube meedoen met een livesessie, die zit in dit plan bijvoorbeeld toegevoegd op dag zes.

thuisworkouts-weekly-workout-plans

45 minuten

Kun je 45 minuten per dag ook wel aan, in plaats van 30 minuten? Of is je goal vetverbranding? Dan staat daar ook een plan voor klaar op het Instagramaccount van Pamela. Omdat deze thuisworkouts iets intenser zijn, zitten er twee rustdagen bij. Geloof ons, die ga je ook nodig hebben.

thuisworkouts-weekly-workout-plans

2. Tone It Up

Tone It Up is een fitness-app waar je door middel van een abonnement toegang krijgt tot allerlei workoutvideo’s. Gelukkig hebben ze ook workout plans die voor iedereen toegankelijk zijn. Op Pinterest vonden we bijvoorbeeld onderstaand plan. Het is dan geen plan voor een hele week, maar wel een fijne. Een zes minuten thuisworkout om je billen te trainen. Do we need to say more?

weekly-workout-plans-thuisworkout
Reageer op artikel:
Deze weekly workout plans zijn de perfecte stok achter de deur voor thuisworkouts
Sluiten