Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 18 feb 2020

Weelderige kapsels gaan het helemaal maken dit jaar: zo creëer je dat bij jezelf

Je hoeft je haar niet meer vast te binden met een elastiek als je naar werk fiets want weelderige kapsels zijn hót in 2020. Laat het lekker pluizen en laat het lekker wapperen door de wind: een betere tool dan moeder natuur bestaat er niet.

Schud je haar maar los vriendin want je wilde lokken mogen alle kanten op pieken. Hoewel, zo makkelijk gaat dat nou ook weer niet. Helaas zijn we niet allemaal gezegend met de perfecte out of bed look in de ochtend.

Weelderige kapsels in 2020

Waar een wetlook al je lokken in bedwang houdt, mogen bij deze noncha kapsels je haren alle kanten op pieken. Benieuwd hoe je zo’n edgy weelderige look nou rockt? Hier vind je vier toffe weelderige kapsels ter inspiratie.

1. Krullenbol

In dit geval geldt, hoe meer krullen hoe beter. Heb je aanleg voor krullen? Droog dan je haar als het nat is met een krullen diffuser. Hierdoor zullen je krullen nog veel wilder worden dan ooit te voren. Wauw.

2. Staartje bovenop je hoofd

Het begint allemaal met het los laten hangen van je manen. Om dit effect extra aan te dikken kun je je haar licht toeperen, kijk wel uit dat je er geen grote klitten in borstelt. Maak zonder dat je in de spiegel kijkt een staartje boven op je hoofd en trek deze lichtjes aan.

Zonder te kijken, werkt vaak het best. Toepeer ook die plukjes nog een beetje en jij bent helemaal klaar voor het aankomende festivalseizoen.

3. Natuurlijke slag

Laat je haar op natuurlijke wijze aan de lucht drogen. Dat is niet alleen veel beter voor je haar (want de hitte van je föhn en andere stylingtools maakt je haar echt kapot), je houdt er ook meteen een lekker wilde coupe aan over. Jij bent helemaal ready to go go.

4. Messy bun

Deze meid laat het wel wat makkelijker lijken dan het daadwerkelijk is, maar oefening baart kunst. Als je het trucje eenmaal door hebt, weet ook jij hoe je binnen vijf minuten de perfecte messy bun maakt.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Weelderige kapsels gaan het helemaal maken dit jaar: zo creëer je dat bij jezelf
Sluiten