Lobke Killaars
Lobke Killaars Love & Life 31 december 2018

Met deze tips heb jij binnen no time wenkbrauwen à la Cara Delevingne

Wil je dikke, volle wenkbrauwen die in de buurt komen van de wenkies van niemand minder dan Cara Delevingne? Je komt een heel eind wanneer je de juiste wenkbrauwgels, poeders of stiften gebruikt, maar uiteindelijk is make-up alleen niet dé oplossing. Er zijn namelijk een hoop dingen die je kan doen om de haartjes van je wenkbrauwen voller en dikker terug te laten keren. Dit is hoe jij wenkbrauwen krijgt waar menig mens jaloers op is.

Wenkbrauwen groeien à la Cara Delevingne

Cara Delevingne heeft één van de meest benijdenswaardige wenkbrauwen van deze wereld. Benieuwd hoe ook jouw wenkbrauwen er on fleek uit kunnen zien? Wij helpen je graag een handje.

Let op wat je eet

Voor vollere wenkbrauwen wordt er aangeraden veel voedsel te eten met vitamine B5, E en C erin. En sla voedsel met gezonde vetten vooral ook niet over: avocado’s, noten, vis en eieren hebben een positieve werking. Wat betreft groente en fruit, dit is basically overal goed voor. Ook voor de gezondheid van die twee strepen haar boven je ogen.

Blijf van die pincet af

Hoe graag je ook met die pincet wat haartjes bij je wenkbrauwen weghaalt, laat het toch maar even zitten. De kans is groot dat je nét iets te veel haartjes meeneemt en daarnaast duurt het heel wat weken voordat het haar weer is aangegroeid. Niet te veel frutten dus.

Gebruik amandelolie

Amandelolie zit boordenvol vitamine E, D en A. Het voedt de haren en zorgt er zo voor dat deze gezond blijven. De olie wordt op veel plekken verkocht, ook gewoon bij Kruidvat.

Gebruik een wenkbrauw serum

Wenkbrauw serums kunnen de groei van je haartjes versnellen. Er zijn serums die meer gefocust zijn op een snellere haargroei, maar ook serums die zich meer focussen op het tegengaan van schade. Houd er wel rekening mee dat je het serum consequent moet aanbrengen.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Dít is dus waarom je wenkbrauwen niet gelijk zijn

Harpers Bazaar

Reageer op artikel:
Met deze tips heb jij binnen no time wenkbrauwen à la Cara Delevingne
Sluiten