We weten precies wanneer Kylie en Khloé hun zwangerschap gaan aankondigen

De afgelopen maanden is er ontzettend veel gezegd, gespeculeerd en geschreven over de Kardashian/Jenner zwangerschappen. Omdat Kim de komst van haar kindje heeft bevestigd en Kourtney de roddels ontkrachtte toen ze te gast waren bij Ellen Degeneres, hebben we dáár in elk geval duidelijkheid over

De aandacht richting Khloé en Kylie wordt daardoor steeds groter, vooral omdat ze zelf ontzettend geheimzinnig doen. Ze worden bijna niet meer in het openbaar gespot en zijn opvallend afwezig van hun social media kanalen. Dat beiden al maanden geen fatsoenlijke selfie hebben geplaatst – laat staan foto’s van hun lichaam – er dat er rare hints worden gedropt door momager Kris, zet iedereen op scherp.

Er gaat nu weer een theorie rond op het internet en eigenlijk klinkt deze best aannemelijk. Mensen zijn er van overtuigd dat Khloé en Kylie hun zwangerschap gaan aankondigen via de jaarlijkse familiekerstkaart. Normaal publiceren ze de kerstfoto met veel bombarie, maar dit jaar doen ze het helemaal anders. Elke dag wordt er een klein stukje van de foto gedeeld, zodat er uiteindelijk met kerst een volledige foto is. Mét een zwangere Kylie en Khloé.

Kerst is altijd het moment om belangrijke dingen bekend te maken, zoals een zwangerschap of een verloving (of twee zwangerschappen). En waarom zou je 25 dagen spanning opbouwen tot de release van de familiefoto, als er geen grote climax is? De Kardashians doen nooit iets zonder het volledig uit te denken of er headlines mee te hale . Hoe dan ook; dit wordt dagen aftellen, waarop we op de laatste twee dagen zwangere buiken gaan zien en uiteindelijk de volledige foto. We kunnen niet wachten tot het kerst is.

Elite Daily

Reageer op artikel:
We weten precies wanneer Kylie en Khloé hun zwangerschap gaan aankondigen
Sluiten