Yas – Deze WhatsApp-update gaat ons leven een stuk makkelijker maken

WhatsApp, iedereen heeft het en ook iedereen gebruikt het. De app is in ons dagelijks leven zo belangrijk dat een wereld zonder de dienst bijna ondenkbaar is. Inmiddels zijn er meer dan anderhalf miljard actieve gebruikers verspreid over de hele aardbol. Dat is niet voor niets, want de populariteit is voornamelijk te danken aan de gebruiksvriendelijkheid van WhatsApp.

WhatsApp blijft zich doorontwikkelen en wordt steeds makkelijker in gebruik. De komst van een persoonlijke QR-code draagt daar weer aan bij.

WhatsApp makkelijker in gebruik

WABetaInfo heeft een nieuwe functionaliteit gespot in WhatsApp. Het gaat om een manier waarop contacten makkelijker toe te voegen zijn. Als gebruiker van de WhatsApp krijg jij namelijk je eigen QR-code. Deze code is uniek en kan doorgestuurd worden naar andere mensen. Als zij de QR-code scannen word je automatisch toegevoegd. En dat bespaart ons een hele hoop moeite.

Deze code is uniek en kan doorgestuurd worden naar andere mensen. Als zij de QR-code scannen word je automatisch toegevoegd. En dat bespaart ons een hele hoop moeite. De nieuwe functie is volgens WABetaInfo nog niet zichtbaar in WhatsApp. Binnenkort zal deze dus per update op je smartphone verschijnen. Wij kunnen niet wachten.

De nieuwe QR-code

Hoe kan ik mijn code vinden?

Ben je op dit moment al voorzien van de bètaversie, dan kan je al aan de slag met de QR-code. Maar waar kun jij deze persoonlijke, unieke, QR-code precies vinden?

Je kunt de QR-code vinden door naar de instellingen te gaan. Daar zal in de nieuwe versie, naast je naam, een QR-code te zien zijn. Wanneer je daar op klikt biedt WhatsApp je twee tabbladen aan. Op het eerste tabblad tref je de code, op het tweede tabblad is het mogelijk om de QR-code van iemand anders te scannen. Fijn voor als je het nummer van je crush wilt scoren.

Reageer op artikel:
Yas – Deze WhatsApp-update gaat ons leven een stuk makkelijker maken
Sluiten