Deze nieuwe functie op WhatsApp gaat ervoor zorgen dat je leven nog veel beter wordt

Met meer dan één miljard WhatsApp-gebruikers is de kans groot dat jij de app ook dagelijks gebruikt. En dan natuurlijk niet alleen op je telefoon, maar ook op WhatsApp Web. Lekker tikken op het toetsenbord van je laptop in plaats van op je mobiel. WhatsApp Web is wat ons betreft de beste uitvinding ever. En het wordt nog beter, want binnenkort kun je eindelijk (video)bellen via WhatAapp Web.

Het is binnenkort werkelijkheid als we de nieuwe versie van WhatsApp Beta moeten geloven.

WhatsApp Web

Hoewel je WhatsApp Web nog niet op je tablet kunt gebruiken en je altijd een telefoonverbinding nodig hebt (Facebook werkt eraan), blijft het een fijne uitvinding. Nu komt er binnenkomt nog een nieuwe feature bij: bellen via WhatsApp Web. Je beste vriendin even bellen vanachter je laptop of even snel schakelen met die collega nu je thuiswerkt. Wij kunnen niet wachten.

Bellen via WhatsApp werd een aantal jaar geleden geïntroduceerd en sindsdien is het een hate it or love it-situatie. Toch is het heel gemakkelijk omdat je direct degene belt waar je mee aan het chatten bent en je geen belminuten nodig hebt. Nu gaat het bedrijf Zoom en Messenger achterna, want je kunt binnenkort eindelijk gaan bellen via WhatsApp Web op je computer of laptop.

Nog even wachten

Juich echter niet te vroeg, want voorlopig is de feature nog in ontwikkeling. De schrijvens van WABetaInfo houden WhatsApp Beta – een testversie van de chat-app – nauwlettend in de gaten. Daarin test Facebook veranderingen, nieuwe features en andere toevoegingen.

In het geval van dit soort concreet nieuwe features is het altijd slechts een kwestie van tijd voordat ze naar de reguliere versie van WhatsApp komen. Oftewel, waar iedereen gebruik van maakt. Hoe lang dat nog gaat duren, is helaas een mysterie. Dat kan van enige weken tot wel maanden zijn. Nog een kwestie van afwachten dus. Maar goed, dan heb je ook wat.

(Video)bellen

WABetaInfoWANT

Reageer op artikel:
Deze nieuwe functie op WhatsApp gaat ervoor zorgen dat je leven nog veel beter wordt
Sluiten