Eindelijk! Er komt een tweede deel van de comedy White Chicks aan

Stop onmiddellijk met wat je aan het doen bent want we hebben groot nieuws. Er komt officieel een tweede deel van de comedy White Chicks. Het is maar liefst vijftien jaar geleden dat de eerste film uitkwam en eindelijk komt er meer.

In 2004 hebben we ons kapot gelachen om de performance van Shawn en Marlon Wayans in de veelbesproken comedy. Eindelijk wordt ons geduld beloond met een nieuwe hilarische film.

White Chicks 2

Shawn en Marlon waren hilarisch in hun blonde pruiken, roze trainingspakken en wit gepoederde gezichten. Co-ster Terry Crews maakte het nieuws tijdens Watch What Happend Live bekend. Nu dat we weten dat een vervolg van de White Chicks er daadwerkelijk aankomt, willen we er natuurlijk alles over weten.

Nog even over deel één. De film gaat over twee onteerde FBI agenten die zich vermommen als rijke, witte vrouwen om op die manier niet ontvoerd te worden tijdens een mode-evenement. De twee hebben het er heel moeilijk mee om hun vermomming niet te verpesten wanneer ze met hun zogenaamde “vrienden” hangen. Het wordt al helemaal ingewikkeld wanneer een NBA ster een van de twee wil versieren. Al met al een hilarisch avontuur.

Deel twee van de comedy

In 2009 waren er al geruchten over de nieuwe film. Sony kondigde toen aan dat er plannen waren voor White Chicks 2, maar later werd dit toch niet doorgezet. Hoofdrolspeler Marlon heeft al meerdere keren laten weten dat hij interesse had in een vervolg. In 2018 vertelde hij dat hij met zijn broer in gesprek was om een vervolgfilm te produceren.

Ondanks dat het een gedurfd concept is en de film al lang geleden uit is gebracht, blijkt het dus in 2019 nog steeds te werken. Er is helaas nog geen concrete informatie over de film bekend, maar er wordt in ieder geval op dit moment hard aan gewerkt. To be continued

Elite Daily

Reageer op artikel:
Eindelijk! Er komt een tweede deel van de comedy White Chicks aan
Sluiten