Er komt een mega spannende nieuwe serie op Netflix en dit wil je zien

Calculeer de uren die je achter de tv gekluisterd gaat zitten maar vast in, want Netflix komt weer met iets wat je wilt zien. De makers van de series ‘The Crown’ en ‘La Casa de Papel’ hebben de handen ineengeslagen voor een nieuwe super spannende serie.

White Lines

Netflix komt de laatste tijd met de ene vette serie na de andere. Nu zit er wederom iets sicks aan te komen. Heb je de series ‘The Crown’ en ‘La Casa de Papel’ gezien? Dan weet je dat als de makers van deze shows samen iets gaan creëeren, het sowieso vet gaat zijn. Het grote nieuws werd afgelopen weekend naar buiten gebracht tijdens het jaarlijkse persevenement van de Television Critics Association.

De serie

De reeks, White Lines, past in het straatje van thrillers en dramareeksen. De serie speelt zich af op een ongewone plek, namelijk op het mooie eiland Ibiza. Ondanks dat wij de mooie setting van Ibiza niet zo snel in een enge serie zien, is dit wel degelijk het geval.

De serie bevat veel Spaans-Engelse invloeden. Dit is dan ook de reden dat Netflix heeft gekozen voor deze twee makers van het spannende verhaal.

Verhaallijn

Twintig jaar na een mysterieuze verdwijning wordt het lichaam van een bekende DJ uit Manchester teruggevonden op Ibiza. Als resultaat gaat zijn zus terug naar Ibiza. Hier gaat ze uitvogelen wat nou precies geleidt heeft tot de dood van haar broer.

De zoektocht brengt haar naar een spannende wereld van dancemuziek, typische grote Ibiza boten, leugens, cover-ups en meer. Eén ding is zeker: het is een serie van dit moment vanwege de moderne setting. Iets wat het misschien nog wel spannender maakt. De vrouw komt er door deze zoektocht ook achter dat ook zij de donkere kant in zichzelf naar boven moet laten komen.

Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix verschijnt. De pre-productie is al wel van start gegaan. Heel erg lang kan het dus niet meer duren. Wij zitten al helemaal klaar voor een avondje bingen.

Dit vind je ook interessant.

Black Mirror wordt hernieuwd voor een vijfde seizoen op Netflix

Flair

Reageer op artikel:
Er komt een mega spannende nieuwe serie op Netflix en dit wil je zien
Sluiten