Laura Gommans
Laura Gommans Entertainment 26 okt 2017

Wie is Dave McCary? Emma Stone heeft een nieuwe liefde

Andrew Garfield en Emma Stone shippers, dit gaat even moeilijk worden om te lezen. Een tijd geleden waren er nog roddels dat Andrew en Emma weer bij elkaar waren, maar nu is er een nieuwe man in het leven van Emma Stone.

Volgens veel verschillende bronnen is Emma aan het daten met Dave McCary, een schrijver en regisseur bij Saturday Night Live.

De twee zouden elkaar vorig jaar hebben ontmoet toen Emma guest host was van het programma. McCary regisseerde toen één van de sketches waar ze in speelde. Weer bewijs dat als je een celebrity aan de haak wil slaan, je het beste bij Saturday Night Live kan werken. SNL-schrijver en -presentator Colin Jost werd laatst gelinkt aan Scarlett Johansson en Ben Affleck ontmoette zijn Lindsay Shookus ook op de set van SNL.

Page Six meldde dat Emma en Dave al maanden samen zijn. In juni werden ze samen gespot toen ze weggingen bij de première van Brigsby Bear, een film die McCary regisseerde. Ze hebben lang hun best gedaan om het stil te houden, maar steeds meer bronnen bevestigen dat de twee een item zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wie is Dave McCary? Emma Stone heeft een nieuwe liefde
Sluiten