Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Food 20 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Worth the hype – 7x wijnmerken van celebrities die écht lekker zijn

Celebrities komen vaak met merchandise, soms met een eigen kleding- of beautymerk en zelden met een eigen wijn. Toch namen deze zeven celebrities het heft in eigen handen en richtten een wijnmerk op. Wist je dat deze succesvolle wijnen celebrity owned zijn?

Misschien heb je een van deze wijnen weleens gedronken, zonder te weten welke A-lister het brein achter het merk is.

7x wijnmerken die van celebrities zijn

Geloof ons, die Hollywoodsterren komen niet met slobberwijntjes op de proppen.

Jay Z’s Armand de Brignac

Er zijn maar een paar dingen in de wereld chiquer dan jezelf een glaasje Armand de Brignac inschenken. Een flesje van de populaire Ace of Spades champagne gaat voor €275 over de toonbank. Er is zelfs een limited edition fles van het merk die €9.500 kost. Say what? 

Mary J. Blige’s Sun Goddess Wines

De Sun Goddess Pinot Grigio is een schot in de roos bij veel wijnliefhebbers. Gemaakt in de Friuli-Venezia Giulia provence van Italië. De wijn heeft noten van meloen, perzik en bessen. Klinkt ons als muziek in de oren.

Post Malone’s Maison No. 9

Post Malone die begint in de wijnwereld was een onverwachte move, maar wel succesvolle. Zijn Maison No.9 rosé valt namelijk in de smaak bij de liefhebber. De rosé is licht en fris van smaak, precies zoals je een rosé wil hebben. En kunnen we het even hebben over hoe sexy die fles eruitziet?

Sarah Jessica Parker X Invivo Wines’ Rosé

SJP houdt het graag simpel als het op wijn aankomt. Haar rosé in samenwerking met Invivo is een klassieke, medium-zware rosé die perfect gecombineerd kan worden met een zomers visgerecht of vegetarische pasta.

Cameron Diaz’ Avaline

Samen met ondernemende vriendin Katherine Power richtte Cameron Diaz het wijnmerk Avaline op. De eerste twee wijnen die ze uitbrachten waren een pittige Spaanse witte wijn en een zachte Franse rosé. Wij geven ze alvast een dikke voldoende voor het ontwerp van het etiket.

Angelina Jolie en Brad Pitt‘s Miraval

Echte Brangelina-fans drinken hun verdriet van de scheiding weg met een glaasje Miraval. Hoewel het merk is opgezet toen de twee nog samen waren, is de rosé ook na de scheiding nog erg succesvol.

John Legend’s LVE

John Legend keeps it classy en zo ook met zijn rosé. De wijn heeft noten van verse aardbeien en witte nectarines. De rosé is perfect voor een zwoele zomeravond en de fles is een lust voor het oog.

Harper's Bazaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Worth the hype – 7x wijnmerken van celebrities die écht lekker zijn
Sluiten