Sharon
Sharon Love & Life 20 jan 2016

Wil je afvallen of strakker in je vel zitten? Deze vrouwen inspireren je met hun geweldige transformaties

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken om gezonder te leven, of overgewicht kwijt te raken? Dan zijn dít de vrouwen om te volgen.

1. Estelle – @estellearcher
Estelle gooide om af te vallen niet drastisch het roer om, ze besloot vooral gezonder te leven. Zo eet ze geen bewerkt voedsel meer en minder suiker, drinkt ze veel water, doet ze dagelijks aan cardio en gewichttraining en vermijdt ze stress zo veel mogelijk.

2. Hélène – @myweightlossfr
In 2012 begon Hélène met afvallen en inmiddels is ze al de helft van haar lichaamsgewicht kwijt. Op haar Instagram-account deelt ze tips en foto’s van gezond eten en daarnaast heeft ze ook haar eigen e-book uitgebracht.

3. Nicole – @prep4life_fitness
Hoewel Nicole zich vroeger maar al te graag vergeleek met anderen die aan het afvallen waren, realiseert ze zich nu dat ieder lichaamstype uniek is. Haar tips voor afvallen? Stel realistische doelen, werk hard en zie eten als een medicijn.

4. Erica – @ericafitlove
Waar Erica het eerst altijd haatte om op de foto te staan, voelt ze zich nu helemaal comfortabel met zichzelf voor de camera. Met 134.000 volgers op haar Instagram-account wordt ze gezien als een grote inspiratiebron.

5. @theirongantess
Dit meisje is pas 24 jaar oud en is al ruim 50 kilo afgevallen. Ze kreeg dit voor elkaar zonder supplementen, operaties of andere gekke dingen. Haar geheim? Sporten en gezond eten. Om haar veranderingen te laten zien, plaatst ze op haar account ook regelmatig kledingstukken die haar nu niet meer passen.

6. Sami – @sami_rose_
Sami had bijna 20 kilo overgewicht, maar is inmiddels personal trainer én fitness guru. Het was haar grote droom om mee te doen met een fitness wedstrijd en afgelopen jaar ging deze droom in vervulling. Ze inspireert haar volgers met eerlijke quotes en persoonlijke foto’s.

7. Paige – @paigehfit
Paige is al twee jaar bezig met afvallen en laat op haar account de échte waarheid zien. Ook als haar sokken niet matchen, haar kamer een puinhoop is of ze met warm weer geen zin heeft om te sporten (maar dit toch doet).

8. Robin – @justrobbin
Robin verloor ruim 40 kilo en inspireert je met selfies, echte food foto’s en oefeningen. Op haar account vind je regelmatig foto’s waarin ze outfits van vroeger opnieuw draagt en het enorme verschil te zien is. Inspirerend!

Meteen aan de slag? Deze 5 fitness trends werken echt:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Wil je afvallen of strakker in je vel zitten? Deze vrouwen inspireren je met hun geweldige transformaties
Sluiten