Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 17 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Take my money – Will Smith verhuurt het huis van The Fresh Prince of Bel-Air op Airbnb

We kennen het allemaal: het klassieke witte huis waar Will Smith in de serie The Fresh Prince of Bel-Air in woonde. Dit is ongetwijfeld één van de meest bekende huizen in de pop-cultuur en het staat nu op Airbnb. Jep, dat lees je goed.

Will Smith maakt het mogelijk om een nachtje in dit fabulous huis te vertoeven. De villa staat sinds kort op Airbnb, dus pak je koffers maar vast. Will Smith verhuurt het huis en hoe geweldig is het om bij hem de sleutels op te halen?

Vanaf volgende maand kan je in de villa van The Fresh Prince of Bel-Air slapen

Vanaf 29 september boek je een nachtje in de Banks-mansion bij de Fresh Prince himself. Vanaf 29 september zijn er vijf overnachtingen te boeken. Slechts vijf, want dit is natuurlijk een exclusieve deal. Je boekt de overnachting met maximaal twee personen, want groepen zijn niet toegestaan in het huis.

En we weten wat je denkt, maar nee, zo’n overnachting kost geen godsvermogen. Vaak zijn dit soort exclusieve deals een duur grapje, maar voor de Bel-Air villa betaal je $30 per overnachting. Deze actie staat in het teken het jubileum van de show, doe er je voordeel mee.

De gasten krijgen een eigen vleugel in het huis en worden net als Will behandeld als prins. En ja, je krijgt ook de legendarische Philly cheesesteaks op zilveren dienbladen geserveerd. Will Smith laat er het volgende over weten “I’m back. And this time, I’m handing you the keys so you’ll have my wing of the mansion all to yourself. A socially distanced mansion concierge will greet you upon arrival and give you the lay of the land.” 

Smith is zelf niet aanwezig tijdens de overnachting, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. De Airbnb-pagina van ‘The Freshest Los Angeles Mansion Around‘  bekijk je hier.

Harper's Bazaar

Reageer op artikel:
Take my money – Will Smith verhuurt het huis van The Fresh Prince of Bel-Air op Airbnb
Sluiten