NSMBL’s Youtube Tips – Waarom je Will Smiths Youtube-kanaal moet volgen

We kennen allemaal de standaard vloggers op Youtube wel. Ben je toe aan een nieuw kanaal om te volgen op Youtube? Dan hebben wij een tip voor je: Will Smiths kanaal. Waarom je je moet abonneren op Wills kanaal? Dat leggen we je graag uit.

Will Smiths Youtube-kanaal

Het valt niet te ontkennen; Will Smith is een genie. En nee, dan hebben we het niet over de Genie in Aladdin. Als de acteur iets wil lijkt het hem binnen no-time makkelijk te lukken. Pas één jaar geleden is Will begonnen met het maken van videos over zijn leven A.K.A vlogs. Flash forward naar nu en de beste man heeft maar liefst 6.304.188 en 68 video’s sinds december 2018.

Waarom is hij zo succesvol?

Het is natuurlijk logisch dat Will al snel enorm veel volgers heeft op Youtube vanwege zijn bekendheid. Maar het is niet enkel zijn celebrity-status dat zijn account al zo snel naar een hoog niveau heeft getild als je het ons vraagt. De acteur heeft namelijk ook aardig wat aanleg voor presenteren en ook de nodige dosis humor is aanwezig.

Maar als je je afvraagt of Will elke vrijdagavond achter zijn laptopje zit om zijn video’s te editen heb je het mis. Nope. Als multi-miljonair heeft hij een enorm team aan crazy getalenteerde video editors in dienst genomen en dat is te zien ook. Zijn “simpele vlogs” bevatten super snelle edits, geïllustreerde video’s van hemzelf en leipe geluidseffecten. Het is maar waar je je geld aan uit wil geven natuurlijk.

Ook voor motiverende quotes moet je op het kanaal van Will zijn. “Failure is a massive part of being able to be successful. Failure is where all of the lessons are. Successful people fail a whole lot more than they succeed, but they extract the lessons from that failure and use that energy and wisdom to come around to the next phase of success,” zijn uitspraken die je vaak genoeg voorbij hoort komen.

Wij vinden het in ieder geval supertof dat Will ervoor kiest om deze vette video’s gratis op Youtube te laten zetten. Als je het ons vraagt had hij er namelijk ook een hele zak geld mee kunnen verdienen als hij dit soort video’s uit zou laten zenden op bijvoorbeeld MTV. Voor een kijkje in het (enorm glamoreuze) leven van meneer Smith moet je dus abonneren op zijn kanaal.

Wills vlogs

Genoeg gepraat, kijk snel mee naar een paar van onze favoriete video’s van Will Smiths Youtube-Kanaal.

Reageer op artikel:
NSMBL’s Youtube Tips – Waarom je Will Smiths Youtube-kanaal moet volgen
Sluiten