Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 6 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Dit wimperserum is de holy grail van veel celebrities, waaronder Meghan Markle

Lange wimpers als Bambi: we willen het allemaal wel. En hoewel sommigen gezegend zijn met een paar wimpers waar je u tegen zegt, moeten anderen – wij dus – het hebben van wat hulpmiddelen. Nu hebben we goed nieuws voor je, dit wimperserum schijnt belachelijk goed te werken en veel celebrities zweren erbij.

Kleine side note: begin maar vast met sparen.

Dit wimperserum schijnt een wondermiddel te zijn en veel celebrities zweren erbij

Wij stellen je graag voor aan het RevitaLash Advanced wimperserum. Dit goedje heeft onder andere de wimpers van Meghan Markle onder handen genomen. ‘I use RevitaLash on my eyelashes, and I swear they are as long as they could ever be’ vertelde de ex-Hertogin aan Allure Magazine. Als het goed genoeg is voor Meghan, dan is het goed genoeg voor ons.

Hoe werkt het?

Je wimpers groeien in drie fases: de groeifase, de overgangsfase en de rustfase. De groeifase van je wimpers duurt 30 tot 40 dagen. Vervolgens beland je in de overgangsfase, hier stoppen de wimpers met groeien, maar vallen ze nog niet uit. Deze fase duurt zo’n 2 á 3 weken. Tot slot kom je in de rustfase, waarin de zwakke wimpers uitvallen. De rustfase duurt soms wel drie maanden, waarna de cyclus opnieuw begint. Volg je het nog?

Wat een wimperserum doet is het versterken van de wimpers, zodat deze niet uitvallen in de rustfase. Iedere cyclus is daardoor pure winst. Je brengt het iedere avond of ochtend aan op het randje van je wimpers et voilà, die haren gaan groeien. Binnen een paar maanden heb jij een volle bos Bambi-wimpers.

Voor zo’n volle bos moet je wel diep in de buidel tasten. Een flesje RevitaLash kost je €54,29 voor 2 (!) milliliter. Maar reken eens uit wat je jaarlijks kwijt bent aan nep wimpers, volumemascara’s of wimper-extensions. Wedden dat een flesje RevitaLash voordeliger is?

RevitaLash Advanced – €54,29

Grazia UK

Reageer op artikel:
Dit wimperserum is de holy grail van veel celebrities, waaronder Meghan Markle
Sluiten