Win een 10-daagse reis naar China met jouw Instagram-fotografie

Love & Life

Win een 10-daagse reis naar China met jouw Instagram-fotografie

Doe jij niets liever dan de hele dag foto’s maken met je smartphone en weet je het bijzondere in elk dagelijks of willekeurig object of situatie te zien? Dan vragen we je graag je grenzen nóg verder te verleggen.

Huawei is namelijk op zoek naar 9 smartphone-fotografen met een echt eigen visie; personen die niet alleen talent hebben, maar er ook iets unieks mee doen en keer op keer weten te imponeren. En dat kan je echt prachtige dingen opleveren.

When the first sun rays came out.

A photo posted by Jannik Obenhoff (@jannikobenhoff) on

De prijs voor 9 finalisten: 10 dagen op de mooiste plekjes van China
Ook voor Huawei is the sky the limit: zo zetten ze je werk niet alleen dolgraag op een gigantische billboard, maar sturen ze de winnaars ook met de nieuwe Huawei P9 in de hand naar China. Een waanzinnige 10-daagse reis door de kleurrijke steden Beijing en Shenzhen, gewapend met de smartphone van het jaar, om alles uit jezelf te halen.

Ja, de Huawei P9 krijg je ook gewoon mee
Als je dan als finalist op die reis gaat, is het natuurlijk ook wel zo fijn om een smartphone met een écht goede camera in je handen te hebben. De Huawei P9 is niet voor niets uitgeroepen tot ‘smartphone van het jaar’: zo is de interface natuurlijk al top, maar is de smartphone ook nog eens uitgerust met een lens die co-engineered is met Leica!

Indian moments. #chootravels

A photo posted by Aimee Song (@songofstyle) on

De beoordeling
Als je meedoet met de wedstrijd, word je daarnaast beoordeeld door de besten. Van kunstenaars en fotografen tot redacteuren en journalisten: het zijn enkel je foto’s die er toe doen, niet hoe bekend of onbekend je bent. Wie goed is, krijgt erkenning aan de top. Na de 10-daagse reis naar China wordt er uit de 9 finalisten 1 grote winnaar gekozen, die verzekerd wordt van een enorme spotlight.

Meedoen is super eenvoudig en zó doe je dat
Vergeet ingewikkelde formulieren en uploads: om mee te doen met de wedstrijd hoef je enkel je foto’s op Instagram te taggen met #DONTSNAPSHOOT en je landcode (#NL voor Nederland, #BE voor België, et cetera). Ga nu niet je hele grid af om álles van deze hashtag te voorzien, maar kies select en maak een foto die tot de verbeelding spreekt; een foto die een verhaal vertelt, samen met je eigen en unieke visie.

The best part about winter is getting places all to yourself.

A photo posted by Stevin Tuchiwsky (@stevint) on

Neem ook zeker even een kijkje op de #DONTSNAPSHOOT-pagina voor meer informatie én om te zien wat anderen hebben ingestuurd! Meedoen kan t/m 17 december.

In samenwerking met Huawei