Win het ultieme weekend Amsterdam voor 2 personen t.w.v. €600

Quality time is belangrijk, en al helemaal wanneer het op de mensen aankomt die je het vaakst ziet: je collega’s. De keuze voor de locatie was in handen van onze marketingdames, die het goed geheim wisten te houden. Na een lange busrit door het Nederlandse, Vlaamse en Waalse landschap kwamen we dan eindelijk aan bij het prachtige Château Thermes De Cugnon, in de ongerepte natuur van de Ardennen.

De temperatuur lag bijna 10 graden hoger dan in Amsterdam en na het droppen van onze bagage in de prachtige slaapkamers wisten we ook direct wàt te doen: een koud flesje wijn opentrekken met z’n allen. Oké, meerdere flesjes. De boodschappen hadden we vanuit Amsterdam meegenomen, inclusief een flinke lading Lindeman’s om het weekend mee door te komen. We leveren niet graag in op kwaliteit, maar met zo’n grote groep is het natuurlijk wel belangrijk om een betaalbare keuze te maken (en, bij iedere Albert Heijn te vinden). Quality time, quality wine!

Met een koud glas wijn sprongen we nog even de jacuzzi in met z’n allen, terwijl de zon langzaam onderging. Het klinkt misschien allemaal vrij idyllisch, maar dat was het ook wel. Met een prachtige locatie, heerlijke zon en een flinke dosis mensen die je als je familie beschouwt, kan je dag moeilijk stuk. Top weekend.

Win een weekend Amsterdam

Wat is quality time voor jou? Is het je zomervakantie met je partner, een dagje erop uit met de hele familie, of zijn het voor jou de borrels met vrienden of collega’s, waarmee je de week afsluit? Wij zijn benieuwd! Deel jouw ultieme quality time moment via Instagram met de hashtag #LindemansQualityTime en win een volledig verzorgd weekend Amsterdam, voor 2 personen!

De prijs t.w.v. €600 is inclusief:
– Overnachting in luxe hotel in Amsterdam t.w.v. €200-300
– Dinner & drinks bij 5&33 t.w.v. €150
– Dagkaarten NS t.w.v. €66 (heen- en terugweg voor 2 personen)
– Shoptegoed t.w.v. €100 in de vorm van een Fashion Cheque
– Lindeman’s wijnpakket

Details:
– Datum van het weekend wordt bepaald in overleg met Lindeman’s en is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel, op een zaterdag naar keuze in 2015.
– Zorg ervoor dat je Instagram-account publiekelijk zichtbaar is, zodat je inzending kan worden meegenomen in de selectie.
– Winnaar wordt door NSMBL geselecteerd en heeft 7 dagen de tijd om te reageren. Indien niet op tijd wordt gereageerd zal er een nieuwe winnaar worden uitgekozen.
– Meedoen kan t/m vrijdag 26 Juni 2015

Reageer op artikel:
Win het ultieme weekend Amsterdam voor 2 personen t.w.v. €600
Sluiten