Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 17 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Bij deze winkels shop je de mooiste tweedehands designerstukken

Tassen, schoenen en kleding, je kunt er niet genoeg van hebben. Een mooi designerstuk is een absoluut key-item in je garderobe en zorgt ervoor dat je je persoonlijke stijl kunt definiëren. Onze wishlist is oneindig en er worden continu nieuwe items aan toegevoegd, het liefst van een mooi merk. Maar omdat dat niet altijd in het budget past en er ook prachtige pre-loved stukken bestaan, zetten we de beste winkels voor tweedehands designerstukken op een rij.

En dat is nog duurzaam ook.

Tweedehands designerstukken: de beste winkels

Inmiddels is tweedehands allang niet meer saai en stoffig, maar júist duurzaam en uniek. Er zijn genoeg mooie pareltjes te vinden op de tweedehandsmarkt die een tweede of derde leven verdienen. Geen verrassing dat tweedehands winkels steeds populairder worden. Deze winkels selecteren vaak de allermooiste tweedehands designerstukken, van tassen tot kleding en sieraden, en hebben een groot aanbod voor zowel de kleine als de wat grotere portemonnee.

1. The Next Shop

Het Nederlandse The Next Closet opent vandaag haar eerste winkel in Amsterdam: The Next Shop. De eerste winkel van The Next Closet bevat de mooiste pareltjes en favoriete tweedehands designerstukken die direct gekocht kunnen worden. Denk aan Chanel, Prada, Louis Vuitton, Ganni & The Row maar dan voor de helft van de prijs. Hoog tijd om eens een kijkje te gaan nemen.

Bilderdijkstraat 94A, Amsterdam

The Next Closet

2. Vestiaire Collective

Per week worden er duizenden nieuwe items op Vestiaire Collective geplaatst. Pas op, want scrollen op Vestiaire is zeer verslavend. Wanneer je een van de tweedehands designerstukken op jouw wishlist zet, krijg je een melding wanneer het item in prijs is gedaald. En precies op die manier blijven je favorieten on top of mind.

3. The Vintage Bar

The Vintage Bar stimuleert circulaire mode en maakt tweedehands shoppen ook nog eens heel erg fashionable en chic. Iedere week kom er nieuw aanbod binnen van de grootste merken en vind je er statement pieces van Bottega Veneta en Prada maar ook klassieke stukken van Chanel en Louis Vuitton. Alle items worden gecontroleerd op kwaliteit en authenticiteit en zijn 100% authentiek.

The Vintage Bar

4. Rebelle

Rebelle is een full-service online marktplaats voor tweedehands designerstukken uit Duitsland. Modeliefhebbers en vintage-fans kunnen prachtige designerstukken vinden op de website en natuurlijk kun je hier ook je eigen items aanbieden. De items worden allemaal gecontroleerd op authenticiteit en echtheid.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.