Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Love & Life 23 nov 2018

De winter is een groot DRAMA en dit is dus waarom

Voor sommige mensen is de winter een geweldig seizoen. Maar voor sommigen (that’s us) is het een maandenlang drama waar geen einde aan lijkt te komen. En dat is nog een understatement. Herkenbaar?

Als het sneeuwt, zijn we echt wel even twee seconden blij en de feestdagen vinden we ook hartstikke gezellig. Maar aangezien deze dagen op één hand te tellen zijn, hebben wij gewoon een grafhekel aan de winter. Dit is waarom.

1. Een permanente rode neus

Hoe anderen het voor elkaar krijgen om met een normaal gezicht de kou te trotseren, weten we niet. Maar onze neus is per definitie KNALROOD zodra de temperaturen dalen. Rudolf is er niets bij. Niet charmant, niet leuk en dus ook niet te verhelpen met een foundation.

2. Verplaatsen is onmogelijk

Uit bed komen is niet te doen, fietsen is niet te doen en van de ene naar de andere bestemming wandelen ook niet. De wind in Nederland maakt dat het zelfs met tien graden nog als MIN tien voelt in de winter, waardoor een skipak vereist is om enigszins warm te blijven. En heb jij ooit een sexy skipak gezien? Precies.

The Comfy is een trui en deken in één en is alles wat we nodig hebben deze winter

3. Wakker worden is moeilijker dan ooit

Uit je bed komen terwijl de vogels fluiten en de zon naar binnen schijnt is een gemakje. Maar als het nog pikdonker is en je uit een coma gehaald wordt als de wekker gaat, is een onmogelijke opgave. Steek een teen uit bed en je bent krijgt het nog gelijk koud ook. Een onaantrekkelijkere start van de dag bestaat niet.

4. Doei sociaal leven

In de zomer zit iedereen op het terras en is er iedere avond wel wat leuks te doen. Maar in de winter is het ‘t tegenovergestelde. Iedereen hangt op de bank en ook wij zijn de deur niet uit te krijgen. En dat is niet bevordelijk voor ons sociale leven. Oftewel: de winter is gewoon doodsaai.

5. Sneeuw is een drama

Dromen over een witte kerst? Nou, wij niet. Alsjeblieft niet, zeg. Ja, het ziet er een uurtje schattig en pittoresk uit. Maar na die tijd verandert de sneeuw in een ellendige zwarte smurrie, waardoor je schoenen ranzig en je broek doorweekt worden. En probeer maar eens netjes op de fiets naar je belangrijke afspraak te gaan. Mission impossible.

6. De winter duurt eindeloos

Even voor de duidelijkheid: wij zijn ook fan van kerst (en dan vooral het kerstdiner). De decembermaand is nog wel knus, dat geven we toe. Maar wat mensen lijken te vergeten, is dat de winter veel langer duurt dan alleen december. Wat dacht je van de troosteloze maanden januari en februari? En in maart bibberen we ook nog op de fiets, terwijl de warme zomerdagen in een zucht voorbij zijn.

Voor alle koukleumen: dit is een stoel en deken inéén

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De winter is een groot DRAMA en dit is dus waarom
Sluiten