Lobke Killaars
Lobke Killaars Fashion 2 nov 2018

Alle winterjassen die je nodig hebt tijdens de kou op een rijtje

We weten niet hoe het met jullie zit, maar vorige week was het toch wel echt verrekte koud buiten. Die ijzige kille lucht zagen we niet helemaal aankomen. Kom maar op dus met die dikke jassen voor de winter, want ze zijn meer dan welkom. We speurden het internet af naar de tofste exemplaren om jouw winteroutfit af te maken. Winterjassen seizoen let’s go.

Winterjassen zodat je ook deze winter warm blijft

Winterjassen zijn een essentieel onderdeel van je garderobe. Je hebt er vast al een aantal in de kast hangen, maar je collectie wat aanvullen, kan nooit kwaad. Wij verzamelden dikke jassen die óók nog eens on point zijn. We kunnen geen garantie geven of je ze ooit nog uit wil doen.

Urban Outfitters – $129,-

winter jassen winterjassen

Wát een lekker kleurtje dit. Fel, maar niet too much. Gooi er een abnormaal dikke sjaal omheen en die kou trotseer jij als een baas.

Urban Outfitters – $159,-

winter jassen winterjassen

Mogen we even een momentje voor lange winterjassen? Ze houden je net wat warmer dan een ‘normale’ winterjas en voorkomen voor een groot deel dat er tocht naar binnenkomt die ongevraagd je buik komt strelen.

Pimkie – €70,99

winter jassen winterjassen
winter jassen winterjassen

Deze jas wil je hebben in de bruine én zwarte variant. Vooral de binnenkant van deze jas is ontzettend lekker. Hij komt vast goed van pas voor alle koukleumen onder ons. HEBBEN.

&Other Stories – €149,-

winter jassen winterjassen

Het zou een crime zijn geen teddyjas in dit rijtje te zetten. Als je zo’n jas nog niet in huis hebt, mis je toch echt wat in je leven. Warmte bijvoorbeeld. En mensen die je de hele dag door willen knuffelen. Teddyjassen zijn er in alle kleuren, lengtes en maten, maar deze van de &Other Stories ziet er wel heel fijn uit.

Topshop – €130,-

winter jassen winterjassen

Nog zo’n lange fluffy schoonheid. Wie wil er niet een real-life suikerspin zijn?

Topshop – €89,-

Deze jas met hartjes willen we gebruiken als jas én deken. Lekker erin wegkruipen en ons gezicht verstoppen wanneer we geen zin hebben in sociaal doen. Of in mensen überhaupt.

Voor over die heerlijke jas van je:

Dit zijn de mooiste sjaals om jezelf warm te houden dit najaar

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Reageer op artikel:
Alle winterjassen die je nodig hebt tijdens de kou op een rijtje
Sluiten