Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 1 sep 2018

Deze 8 gadgets van Wish heb je eigenlijk niet nodig maar ga je tóch kopen

Zodra je je begeeft in de wereld van het online shoppen bij webgiganten als Wish en Aliexpress kun je niet meer terug. Maar serieus. Als je eenmaal begint met doorklikken kom je langs briljante gadgets waar je nog nooit van hebt gehoord, maar die je leven zoveel beter gaan maken.

Deze acht gadgets van Wish zijn zo fantastisch dat je ze niet kunt weerstaan:

1. Toiletbril met LED-verlichting

Dit is gewoon winnen in het leven op alle fronten. Voor maar 1 euro kun je jouw WC voorzien van LED-verlichting en zo wordt zelfs poepen een feestje.

2. Belly fannypack

Met deze fannypack steel je hoe dan ook de show op ieder festival. Je scoort ‘m voor 3 euro en je kunt nog kiezen tussen verschillende buikjes.

3. Nutella trui

Voor alle Nutella-lovers out there. Deze trui is onmisbaar in jouw kast en op Wish kost hij maar 8 euro.

4. Kattenketting

Een kat die aan een ketting hangt. Sorry, maar heb jij ooit een leukere ketting gezien voor 1 euro? Onmogelijk.

5. Make-up organizer

Als jouw wastafel een uitstalkraam is van al je make-up ga je heel blij worden van deze organizer. Je koopt hem voor een tientje en dat is de beste investering die je op dit moment kunt doen.

6. Diertje

Dankzij deze schattige diertjes jat nooit meer iemand jouw oplader. Hij kost maar 1 euro en er zijn eindeloos veel keuzes.

7. Telefoon vasthouder

Voor de momenten dat je ’s avonds in bed te lui bent om je telefoon zelf vast te houden (circa elke avond). Voor 3 euro koop je deze gadget en geloof ons, dat gaat je leven beteren.

8. Sokken

Voor als je een off day hebt en iedereen de t*ring kan krijgen. De sokjes zijn gratis dus je hoeft alleen maar de verzendkosten te betalen.

Reageer op artikel:
Deze 8 gadgets van Wish heb je eigenlijk niet nodig maar ga je tóch kopen
Sluiten