Emma Toussain
Emma Toussain Fashion 2 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

6 x de leukste witte sneakers van dit moment

Witte sneakers gaan nooit uit de mode, je kunt ze met elke outfit combineren en dat is precies wat het zo makkelijk maakt. Het is bijna lente en dat is precies het juiste moment om je te gaan oriënteren op de leukste witte sneakers van nu. Wij helpen je een handje!

Witte sneakers voor dames

Ladies, listen up. Je mag best wel nieuwe dingen voor jezelf kopen als je daar blij van wordt. Een goed paartje nieuwe sneakers hoort daar ook echt bij. Dus als je jezelf nu al ‘lenteklaar’ wil maken, kijk dan maar goed welke je wil. Er bestaan duizenden sneakers dus wij helpen je door onze favorieten op een rijtje te zetten.

Nike P-6000

Deze sneakers zijn niet compleet wit, er zitten ook wat grijstinten in. Maar da’s niet erg, de schoen voelt nog steeds erg clean aan en dit model is helemaal trending op het moment.

nike
Nike

Nike Air Force 1 ’07 Next Nature

Een klassieker en kan eigenlijk niet fout gaan, met deze.

Nike
Nike

New Balance 550

Na de eerste oplage in 1989 werd de 550 opgeborgen in de archieven, voordat hij eind 2020 opnieuw werd uitgebracht in beperkte oplage. De rest is geschiedenis, want de schoen is nog steeds razend populair.

New Balance
New Balance

New Balance 530

Doet denken aan een hardloopschoen, maar is een hele goeie alledaagse sneaker.

new balance
New Balance

Adidas Samba OG

Lang voordat de adidas Samba schoenen de straat op gingen, drukten ze hun stempel op het indoorvoetbalveld. Nu kan je ze niet meer wegdenken uit het straatbeeld.

Adidas
Adidas

Adidas Gazelle

Deze schoen zet de adidas traditie van tijdloos design voort door generaties met elkaar te verbinden via een gedeelde liefde voor stijl, aldus het merk zelf.

Adidas
Adidas

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.