Productiever worden? Volg de gratis online cursus van NSMBL en WorkJuice

Op het internet word je doodgegooid met tips en methodes op het gebied van productiviteit. Net als met veel andere zaken in het leven (zoals diëten) zijn we op zijn naar een makkelijke snelle oplossing, die eigenlijk helemaal niet bestaat. We zijn allemaal anders en hebben allemaal andere banen, dus waarom zouden dan wel dezelfde productiviteitstips werken? Precies.

Om erachter te komen wat voor jou werkt, zal je dus aan de slag moeten gaan met testen en uitproberen. Samen met business zusje WorkJuice ontwikkelden we een gratis online cursus over productiviteit om je daarbij te helpen.

Geen quick fix bij productiviteit

Eerlijk zeggen: hoe vaak wens jij dat er meer uren in een dag zitten? Hoe vaak heb je het gevoel enorm druk te zijn, maar krijg je in werkelijkheid minder af dan je hoopt? En hoe vaak word jij afgeleid door je telefoon of andere zaken? Dan is het niet leuk om te horen dat er geen one size fits all oplossing is als het gaat om productiviteit.

Nee, je zal tijd moeten investeren om er uiteindelijk veel tijd voor terug te krijgen. Met de online cursus van NSMBL en WorkJuice leer je een systeem voor jezelf te maken die écht voor jou werkt. Aan het einde heb je als het ware een custom made productiviteitsmethode, speciaal voor jou.

Wat ga je in de cursus leren?

In de cursus ga je onder andere leren:

  • Wat vastgeroeste mythes over productiviteit zijn
  • Hoe je prioriteiten kunt stelllen
  • Hoe je een realistische to-do list maakt
  • Welke productiviteitsmethode écht voor jou werkt
  • Hoe je met meer focus kunt werken
  • Wat je kunt doen aan tijdverslinders
  • Hoe je jezelf motiveert als je er echt geen zin in hebt
  • Wat je kunt doen om je doelen voortaan wel te bereiken

Elke week, voor vier weken lang, krijg je een mail toegestuurd die boordevol informatie staat over bovenstaande onderwerpen. Met de bijbehorende huiswerkopdrachten ga je meteen aan de slag om de informatie ook daadwerkelijk om te zetten in actie. Als extraatje krijg je ook nog eens een gratis printable dagplanner.

Wil je ook meer controle over je week en het nooit meer ‘druk, druk, druk’ hebben zonder écht productief te zijn? Meld je dan aan voor de WorkJuice nieuwsbrief en volg de gratis online cursus. In vier weken tijd heb je een hoop geleerd over hoe efficiënt werken er voor jou uitziet en krijg je meer gedaan in minder tijd.

Reageer op artikel:
Productiever worden? Volg de gratis online cursus van NSMBL en WorkJuice
Sluiten