Wow: er zijn nieuwe trailers voor Stranger Things 2 én Westworld 2

Ja, de zomer is leuk en aardig, maar we weten allemaal dat niets beter is dan alle series die er in de koude maanden uitkomen.

Twee van je favoriete series met badass vrouwen komen terug. Stranger Things 2 komt uit op 27 oktober. Westworld ergens heel spannend in ‘2018’, maar zo te zien zijn ze al best een eind met filmen. Allebei de series hebben trailers uitgebracht terwijl je sliep.

Stranger Things 2 trailer

OH MY GOD WHAT THE ACTUAL SHIT, hoe vet is deze trailer?! Waar Will afgelopen seizoen vooral een beetje zat te bibberen in de Upside Down, ziet het ernaar uit dat we hem dit seizoen wél meer op ons scherm gaan zien. De trailer bevestigt ook de terugkeer van Eleven, want ja – how could they not?

Westworld 2 trailer

De allereerste trailer van Westworld’s seizoen twee is lekker dramatisch en bloederig, zoals we van Westworld gewend zijn. Op een gezellige soundtrack van Sammy David Jr zien we Bernard met een gevonden tijger (?!), een boze Dolores, Maeve die nog steeds door de Westworld-kantoren dwaalt en… The Man In Black. We can’t wait.

Reageer op artikel:
Wow: er zijn nieuwe trailers voor Stranger Things 2 én Westworld 2
Sluiten