Renée
Renée Entertainment 26 jul 2017

Wow! Ook Kate Hudson scheert ál haar haren eraf voor nieuwe rol

Het is een trend op mode- en beautygebied, maar we zien het de laatste tijd ook steeds vaker voor films: celebs die hun volledige haardos eraf laten scheren voor een nieuwe rol. Na Cara Delevingne en Kristen Stewart heeft nu ook blondie Kate Hudson eraan moeten geloven – en dat vinden we mega stoer.

Kate’s blonde lokken zijn gedurende lange tijd haar trademark geweest, maar voor de juiste rol lijkt ze hier prima vaarwel tegen te kunnen zeggen. De 38-jarige Kate zal te zien gaan zijn in de film ‘Sister’, die over het leven van Sia zal gaan. De actrice is mogelijk al zo’n maandje kaal, maar heeft dit goed verborgen weten te houden door haar eigen snaps te croppen en uit de spotlight te blijven.

‘Sister’ zal met grote kans een musicalfilm gaan worden, maar veel is er nog niet over bekend. Net als het nieuwe kapsel van Kate zijn de details hierover ook vrij geheim gebleven. Stiefvader Kurt Russell liet wel al een aantal maanden geleden weten dat Kate met Sia zou gaan samenwerken, dus dat ze Sia zal gaan spelen, is vrij waarschijnlijk.

Kate verbergt haar haren op deze recente foto met haar zoon:

Kate (mogelijk met pruik) werd samen op de set gespot met Sia (in het rood):

Tate met haar trademark lokken:

Met mama Goldie Hawn:

Tijdens een event in mei 2017:

Make-over! Kristen Stewart kiest voor gemillimeterd kapsel

Holy moly! Cara Delevingne is echt helemaal superkaal

Reageer op artikel:
Wow! Ook Kate Hudson scheert ál haar haren eraf voor nieuwe rol
Sluiten