Food 31 okt 2018 Gina Koninkx

It’s a wrap! 5 x super simpele wraps die je zo op tafel hebt staan

Deze vijf wraps zijn super simpel om te maken en kun je handig meenemen naar je werk. Zelfs als je niet echt een keukenprinses bent, krijg je deze tortilla’s nog in elkaar gezet. Het zijn vijf totaal verschillende wraps, maar allemaal even lekker. Oké, de carpaccio variant is toch wel onze favoriet.

Ja hoor, tijd om je collega’s jaloers te maken met jouw lekkere lunch. Dankzij deze recepten heb je elke dag een andere wrap om mee te nemen naar je werk.

1. Carpaccio wrap

Waarom zou je carpaccio en een wrap niet gewoon combineren. Kan makkelijk, en is vet lekker. Dit recept is echt heel simpel en heb je binnen vijf minuten klaargemaakt. Weet jij trouwens al welk carpaccio gerecht jij bent?

Uit Pauline's Keuken
Uit Pauline’s Keuken

2. Wrap met vispaté

Nooit gedacht dat deze combi zo lekker zou zijn, maar ja waarom niet?! Het enige wat je hoeft te doen is de komkommer en tomaat in plakjes snijden en de vispaté op de tortilla te smeren.

Albert Heijn
Albert Heijn

3. Wrap met parmaham en zongedroogde tomaatjes

Als je de zomer toch een beetje in je bol wil houden is dit recept met zongedroogde tomaatjes en parmaham de beste optie. Ook deze tortilla heb je binnen een handomdraai op tafel staan. Overigens is deze wrap ook heerlijk als avondmaal.

Fitgirlcode
Fitgirlcode

4. Kerrie kip wraps met exotisch drankje

Deze wrap kost iets meer van je tijd dan de andere vier, maar dat is het echt wel waard. De verrassende combinatie van kip kerrie en perzik is overheerlijk. Viva Mexicanaaaa.

24Kitchen
24Kitchen

5. Vegan hummus wraps

Deze vegan wrap is goed gevuld en hartstikke makkelijk om te maken. Je mist helemaal geen ingrediënten in deze wrap en zelfs vleeseters zullen dat beamen. Bovendien een heerlijke wrap om mee te nemen naar werk zodat je die boterham met vlees eens aan de kant kan laten staan.

Lisa Goes Vegan
Lisa Goes Vegan

5 heerlijke recepten met die gekke bloemkoolrijst

Reageer op artikel:
It’s a wrap! 5 x super simpele wraps die je zo op tafel hebt staan
Sluiten