Josca
Josca Love & Life 1 feb 2016

WTF: Deze vrouw liet 2 kilo vet injecteren om billen zoals Kim Kardashian te krijgen

Na jaren gesport te hebben, kwam Marlene tot de conclusie dat ze nooit Kim Kardashians achterwerk zou krijgen, zelfs nadat ze elke dag minstens 300 squats deed en regelmatig naar de sportschool ging. Voor haar was er geen andere optie dan plastische chirurgie.

Er was wel wat inzet voor nodig, want Marlene moest voor de procedure juist zoveel mogelijk kilo’s aankomen. Hiervoor at ze een tijd lang alleen maar junkfood, waardoor ze tien kilo aankwam en het overtollige vet in haar billen geïnjecteerd kon worden voor de zogeheten ‘Brazilian butt lift‘. Getsie.

Er werd vet weggehaald uit haar armen, rug, zij, buik en bovenbenen, waarna er zo’n twee kilo vet in haar billen werd geplaatst. Naast de peperdure procedure moest ze ook nog eens een compleet nieuwe garderobe aanschaffen, aangezien ze niet meer in haar oude kleding paste. Wij moeten er eerlijk gezegd niet aan denken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
WTF: Deze vrouw liet 2 kilo vet injecteren om billen zoals Kim Kardashian te krijgen
Sluiten