Renée
Renée Entertainment 10 apr 2017

Yay! Bradley Cooper & Irina Shayk zijn officieel ouders geworden

Ze hebben de hele zwangerschap waanzinnig geheim weten te houden, met af en toe een sighting van een babybuikje, maar Irina Shayk en Bradley Cooper zijn nu dan echt ouders geworden. De kleine is er – al blijkbaar twee hele weken!

Ondanks dat Bradley en Irina bij de A-list familie horen, als natuurlijk wereldberoemde acteur en Victoria’s Secret model, zijn de twee behoorlijk geniaal in het privé houden van hun levens. Hoe ze de geboorte van hun allereerste kindje in hemelsnaam geheim hebben kunnen houden, dat weet niemand, maar het verdient een applaus. Bradley en Irina werden voor het eerst zoenend gespot in mei 2015, en zijn naar verwachting nu zo’n twee jaar samen.

De 31-jarige Irina en 42-jarige Bradley hebben zelf gewacht met het uitvinden van het geslacht tot de geboorte, maar hebben helaas vooralsnog ook niets hierover naar buiten gebracht. Of het een meisje is of jongetje, dat zullen we dus later moeten ondervinden! We zijn misschien nog wel benieuwder naar de naam. En naar de looks van dit – met grote kans – toekomstige supermodel.

Update: het is een meisje! Haar naam? Een hele (mooie) mond vol: Lea de Seine Shayk Cooper.

Een bron vertelde over Irina dat ze dolgelukkig was zwanger te zijn: ‘She has some major cravings and is indulging in all of them. She loves being pregnant and seeing her and Bradley’s baby grow in her belly.’ Ook is ze blijven trainen om fit te blijven: ‘She’s been exercising lightly and working with a trainer.’

Volgens een andere bron zou Bradley ook erg blij zijn eindelijk vader te worden: ‘Irina and Bradley are doing really well. Bradley has been helping Irina and been going with her to doctor appointments and being by her side through this whole pregnancy. He is as excited as she is to be a parent. Bradley’s mother and Irina have gotten even closer during this pregnancy, and his mother has been very helpful.’

Verwachten topmodel Irina Shayk en Bradley Cooper hun eerste kindje?

Reageer op artikel:
Yay! Bradley Cooper & Irina Shayk zijn officieel ouders geworden
Sluiten