Wait, what? Komt Kanye met Yeezy skincare- en beautyproducten?

Je leest het goed. Kanye West gaat misschien zijn wifey achterna en begint met Yeezy skincare- en beautyproducten. Het zou gaan om onder andere make-up, huid- en lichaamsverzorging. I know, hier moeten we het eens even goed over hebben.

Het zijn nog geruchten, maar toch wijst iets erop dat het eraan zit te komen. Wij praten je bij.

Yeezy skincare- en beautyproducten

De geruchten zijn gebaseerd op het feit dat Mr. West onlangs een trademark heeft ingediend voor beautyproducten van het merk Yeezy. Hieronder vallen onder andere make-up, huidverzorging én lichaamsverzorging.

Sterker nog, de volledige omschrijving – opgemerkt door TMZ – bevat make-up, nepwimpers, gezichtsmaskers, nagellak, vochtinbrengende crèmes, badgels, lichaamsoliën, scheerschuim, haarverzorgingsproducten, parfums, tandpasta én deodorant. Een hele mond vol. En Yeezy zou Yeezy niet zijn als alles in een neutrale verpakking komt. We like.

Geen belofte

Oké, dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat er anytime soon een Yeezy-beautylijn komt. Misschien komt het wel helemaal niet, en heeft Kanye West dit gedaan om zijn merknaam Yeezy te beschermen.

Al kennen we Kanye natuurlijk allemaal en is hij op zijn zachts gezegd erg onvoorspelbaar. Een make-uplijn van Yeezy kan er zo ineens zijn. Het zal ons in ieder geval niks verbazen. Misschien komt er wel een samenwerking met KKW Beauty of KKW Fragrance. Genoeg mogelijkheden, als je het ons vraagt.

De Kardashians

Dat de Kardashians goed zijn in het verkopen van schoonheidsproducten, is natuurlijk een ding dat zeker is. Schoonzuster Kylie Jenner runt de succesvolle Kylie Cosmetics én Kylie Skin (wat nu ook verkrijgbaar is in Nederland, hier lees je er meer over). Wifey Kim Kardashian heeft natuurlijk veel succes met KKW Beauty en KKW Fragrance.

Wij zijn in ieder geval benieuwd waar (en of) Kanye mee komt. Mochten we het weten, ben je natuurlijk de eerste aan wie het vertellen.

Reageer op artikel:
Wait, what? Komt Kanye met Yeezy skincare- en beautyproducten?
Sluiten