Yes! De Spice Girls reünie gaat nu eindelijk echt gebeuren

Entertainment

Yes! De Spice Girls reünie gaat nu eindelijk echt gebeuren

Je zult je tegen het einde van deze zin eventjes best oud gaan voelen, maar het nummer ‘Wannabe’ van de Spice Girls is inmiddels al 21 jaar oud. Dit vormde begin 2016 de reden voor een mini-reünie van de girlband, waarna er werd gehint op een echte reünie. En ja hoor, die tour gaat nu dus eindelijk geproduceerd worden!

Mel B, Geri Horner en Emma Bunton kwamen vorig jaar samen om een mooie thank you video op te nemen voor alle fans, terwijl ze hierbij benoemden dat er een “speciaal feestje” zou zijn waarvoor “iedereen uitgenodigd is”. De drie Spice Girls deelden later dat ze weer gingen toeren (weliswaar helaas zonder interesse van Victoria Beckham en Melanie Chisholm), echter raakte Geri zwanger en onderging Mel B zware problemen met haar man, van wie ze nu eindelijk snel gescheiden zal zijn. En wat betekent dat? Tijd om alles écht waar te gaan maken!

Het trio zal gaan toeren onder de naam GEM (Geri-Emma-Mel), omdat niet alle members erbij aanwezig zullen zijn, maar stiekem hopen we toch nog altijd op een kleine cameo van Posh Spice en Sporty Spice. We kunnen het ons immers moeilijk voorstellen dat ze hier zelf niet bij aanwezig zullen willen zijn, toch? Geri brak het nieuws over de tour die weer gepland zal gaan worden, en deelde hierbij dat dit niet direct zal zijn, maar in de nabije toekomst. Sounds fine to us.

Hoewel er maar drie van de vijf Spice Girls meedoen, is dit voor ons absoluut voldoende jeugdsentiment om erbij te willen zijn… Nu nog duimen dat ze heel Europa aan zullen gaan doen!

De eerste hint in 2016: