Yes! J.K. Rowling komt met twéé nieuwe Harry Potter-boeken

Hoewel het Harry Potter-verhaal redelijk afgesloten lijkt, valt er altijd een hele hoop meer te ontdekken over het universum waarin het zich afspeelt.

Gelukkig is J.K. Rowling zelf ook nog niet klaar met de levendige wereld die ze heeft gecreëerd, want in oktober brengt ze twéé nieuwe Harry Potter boeken uit. De boeken verschijnen ter ere van de grote tentoonstelling ter ere van het 20-jarig bestaan van Harry Potter, die te zien gaat zijn in The British Library.

De eerste is Harry Potter: A History of Magic, waarin ze belooft lezers mee te nemen in de wereld van Zweinstein. Je gaat in haar eigen woorden “on a fascinating journey through the subjects studied at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry – from Alchemy and Potions classes through to Herbology and Care of Magical Creatures.”

We krijgen ook nog Harry Potter: A Journey Through the History of Magic, een uitgave van The British Library met niet eerder vertoonde schetsen, notities en manuscript-pagina’s waarmee J.K. Rowling en Jim Kay deze magische wereld in het leven hebben geroepen.

De boeken verschijnen op 20 oktober, we can’t wait!

Reageer op artikel:
Yes! J.K. Rowling komt met twéé nieuwe Harry Potter-boeken
Sluiten