Yolanda Hadid zegt dat Bella niks aan d’r gezicht heeft gedaan en PARDON?

Het is 2019. Een bezoekje aan de cosmetisch chirurg is bijna net zo normaal geworden als een tandartsafspraak. Daar mag je van vinden wat je wilt, maar feit blijft dat steeds meer mensen iets aan zichzelf laten doen. Met deze normalisering lijkt het ons ook hoog tijd dat mensen eens eerlijk worden over wat ze aan zichzelf hebben veranderd. En dan hebben we het met name over mensen die in de spotlights staan.

Laten we vooropstellen dat wij de laatsten zullen zijn die je gaan vertellen wat je met je lijf moet doen. Voel jij je beter met een spuitje hier en daar? Lekker doen. Gelukkig zien we steeds vaker dat mensen er open voor uitkomen dat ze weleens een bezoekje aan een cosmetisch chirurg brengen. Niks mis mee, als je het ons vraagt en we vinden het goed om te zien dat er steeds meer openheid omtrent dit onderwerp ontstaat. Dat betekent namelijk dat ongelukken en ‘extreme gevallen’ steeds minder vaak voor zullen komen, omdat er simpelweg meer kennis en informatie over beschikbaar is. Daarom zijn we ook zo enorm verbaasd dat er nog steeds celebs zijn die beweren all natural te zijn. Zoals Bella Hadid, bijvoorbeeld.

🖤

1.5m Likes, 9,947 Comments – 🦋 (@bellahadid) on Instagram: “🖤”

Yolanda Hadid beweert dat Bella niets aan zichzelf heeft gedaan

Bella Hadid is een pracht van een vrouw. Sterker nog, als er één iemand is waarop we een enorme girl crush hebben, is het Bella wel. Maar is ze all natural? Het mag toch duidelijk zijn van niet. Zet twee foto’s van de schoonheid naast elkaar en er is geen ontkennen aan dat ze de veranderingen in haar gezicht niet alleen te danken heeft aan ‘een jaartje ouder worden’. Zo heeft haar neus een compleet andere vorm dan vroeger, is haar kaaklijn op magische wijze totaal veranderd en staan haar ogen anders. Hieronder een aantal foto’s om duidelijk te maken wat we bedoelen.

Beautiful then and now! Bella hadid has transformed so much over the past decade. From procedures like #rhinoplasty to fillers. Find out everything she has had done to upkeep her stunning beauty over the years on the Cosmetic Town YouTube channel 🔥 | #10yearchallenge #bellahadidbeforeandafter #bellahadid

48 Likes, 3 Comments – CosmeticTown (@cosmetictown) on Instagram: “Beautiful then and now! Bella hadid has transformed so much over the past decade. From procedures…”

▶️▶️▶️ Reducing a wide-set jaw to allow for slimming of the face ◀️◀️◀️ Bella Hadid is gorgeous #beforeandafter but with a few helping enhancements she has achieved super model 💃🏼 status. One #nonsurgicalenhancement she may have had is Botox injected 💉 into her *massater muscle (jaw muscle)* to help reduce its size and allow for improved facial proportions. It can reduce overly square masculine facial features to allow for softening of the facial features 👩🏽. Unlike Botox 💉 in the upper part of the face these effects take ~roughly 6️⃣ weeks to work however last 6️⃣ months! Introductory price offers now on -> please enquire❗️ Swipe ◀️◀️◀️ to see other clients that may have had the same treatment done and the before & after’s ❗️ #widesetjaw #bellahadid #bellahadidbeforeandafter #nonsurgicaltreatments #massatermuscle #jawmusclebotox #softenedface #botox #botoxtreatments

18 Likes, 0 Comments – Precision Aesthetics (@precisionaesthetics_) on Instagram: “▶️▶️▶️ Reducing a wide-set jaw to allow for slimming of the face ◀️◀️◀️ Bella Hadid is gorgeous…”

Nogmaals, het kan ons werkelijk niets schelen als ze aan zichzelf heeft laten sleutelen. Leef en laat leven en onze complimenten aan haar plastisch chirurg, want ze ziet er geweldig uit. Maar, wat ons stoort is dat ze nog steeds beweert dat ze nooit onder het mes is gegaan. Zelfs mama Hadid, Yolanda, vond het nodig in een Instagram comment duidelijk te maken dat haar dochters nóóit fillers of botox hebben gebruikt. Hieronder vind je de comment waarin ze zegt dat Bella nooit iets aan zichzelf zou laten doen. Swipe voor de grap ook even naar rechts om vergelijkingen te zien met hoe ze er vroeger uitzag.

Natural beauty. Mom doesn’t lie.

38.4k Likes, 2,232 Comments – WELCOME TO REALITY (@celebface) on Instagram: “Natural beauty. Mom doesn’t lie.”

Waarom is dit een probleem?

Nu kunnen we begrijpen dat het lastig is om eerlijk te zijn over plastische chirurgie. Zeker als je zo beroemd bent als Bella en de hele wereld een mening over je heeft. Toch zijn we van mening dat juist zij het goede voorbeeld zou moeten geven als het gaat om dit onderwerp. Waarom? Omdat ze door te liegen over plastische chirurgie het beeld in stand houdt dat een extreme glow-up zoals die van Bella ‘gewoon gebeurt’. Dit is niet zo. En dit weten wij, maar er zijn ook een hele hoop jonge meisjes die dit niet weten en zichzelf voor altijd zullen vergelijken met een ‘natuurlijke schoonheid’ als Bella Hadid.

Is Bella daarentegen wél eerlijk over het feit dat ze onder het mes is gegaan, ontstaat natuurlijk de discussie over het feit dat andere vrouwen het idee zullen krijgen dat ze dat óók moeten doen. Met andere woorden: waar ze ook voor kiest, het is nooit goed. Toch zijn wij van de categorie eerlijkheid duurt het langst. Door te liegen wek je namelijk de indruk dat een neus op magische wijze smaller kan worden en een kaaklijn spontaan scherper kan worden. Dit. Gebeurt. Niet. Bij niemand. Of je nou Bella Hadid of Truusje Dijkstra heet, niemand wordt van de een op de andere dag wakker met een nieuw gezicht. Het is jammer dat Bella blijkbaar de druk voelt hierover te blijven liegen en zo een vertekend beeld van natuurlijke schoonheid in stand houdt.

Bella Hadid reageert op haat-comment over haar plastische chirurgie

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


ELLE

Reageer op artikel:
Yolanda Hadid zegt dat Bella niks aan d’r gezicht heeft gedaan en PARDON?
Sluiten