Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 26 okt 2018

Zin in slapeloze nachten? Deze 6 vloggers bezoeken bezeten locaties

Als er iets is waar we in oktober geen genoeg van kunnen krijgen dan zijn het wel horrorfilms. Tegenwoordig zijn er ook op Youtube veel mensen die daadwerkelijk naar bezeten locaties gaan. Omdat deze video’s echt zijn, zijn ze stiekem nog veel enger. Dit zijn de leukste videos van vloggers op bezeten locaties.

Bezeten locaties bezoeken

Het bezoeken van bezeten locaties is iets wat veel mensen stiekem wel zouden willen, maar veel te eng vinden natuurlijk. Wat we nog wel net durven, is kijken naar video’s van anderen die bezeten locaties bezoeken. Wanneer dit soort video’s al helemaal spannend zijn, is als ze ‘echt’ zijn.

Op Youtube zijn super veel leuke vloggers die onderzoek doen naar de dingen die er tussen hemel en aarde zijn. Wij kunnen uren naar deze spannende video’s kijken. Daarom hebben we voor jou een lijstje gemaakt met video’s van de leukste paranormale Youtubers. You’re welcome.

1. Hailey Reese

Hailey Reese staat bij ons absoluut op nummer één in het lijstje van paranormale Youtubers. Hailey is Amerikaans en is opgegroeid in een bezeten huis. Ze heeft veel meegemaakt op paranormaal gebied en ze weet dit zo te vertellen dat het net lijkt alsof je in die situatie bent. Wat je natuurlijk

Op haar kanaal vindt je video’s waarin ze verhalen van vroeger vertelt, maar ook video’s waarin ze probeert te communiceren met entiteiten op bezeten locaties. Of alles echt is, weten we natuurlijk niet zeker. Maar het komt in ieder geval wel heel echt over. Daarnaast is ze gewoon een super leuk mens dus dat maakt kijken naar haar video’s nog leuker.

2. Loey Lane

Loey Lane is een andere Youtuber die spannende video’s maakt over geesten en andere dingen waar we niet van kunnen slapen. Ze is goed bevriend met Hailey en maakt ook een beetje dezelfde soort video’s.

Wat wel heel leuk is, is dat Loey een video kan maken in een bezeten hotel, maar het ook erg luchtig houdt. Je zult niet snel slapeloze nachten krijgen door het kijken van haar video’s. Maar eng is het zeker weten.

3. TFIL

TFIL is een Youtube account van een groepje jongens die allerlei verschillende video’s maken, waaronder sleepovers op haunted locaties. Zo hebben ze een hele lange video waarin ze ‘s nachts het Suicide Forest in Japan bezoeken. Nu denk je misschien dat dit allemaal hartstikke nep is en dat er niks gebeurt in deze video’s, maar niks is minder waar. Na het kijken van deze video durf je niet te slapen.

4. Shane Dawson

Ook Shane Dawson maakt veel verschillende soorten video’s, maar hij heeft ook een paar te enge video’s op bezeten locaties. Naast dat het allemaal echt is, maakt hij de video’s nog spannender door er enge muziek onder te zetten. De plekken die hij bezoekt, zoals een haunted schip, geven je instantly de rillingen. Hij liever dan wij.

5. Huff Paranormal

Steve Huff is een paranormaal onderzoeker en hij vult zijn Youtubekanaal met de engste paranormale gesprekken. Via verschillende apparaten probeert Steve te communiceren met entiteiten en één ding is zeker: dit is creepy. Grote kans dat het niet helemaal echt is natuurlijk, maar we vinden het wel een stuk spannender dan Hollywood horrorfilms.

6. Eva Gutowski

Eva Gutowski mag dan wel normaal gesproken totaal andere soort video’s maken, dat maakt dit niet minder eng. We vonden dit verhaal zó spannend dat ‘ie wel in het rijtje thuishoort.

In de drie video’s over dit onderwerp vertelt Eva over de geest die ze in haar huis heeft en laat ze videofragmenten zien van wat ze allemaal meemaakt. Jep. Wij zijn blij dat we niet in haar schoenen staan. Joe joe.

Één ding is zeker: je moet niet urenlang naar dit soort video’s kijken want dan kan je je nachtrust wel vergeten.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Deze 7 horrorfilms zorgen ervoor dat je in je broek plast tijdens Halloween

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Zin in slapeloze nachten? Deze 6 vloggers bezoeken bezeten locaties
Sluiten