Verborgen parels – Deze celebrities hebben een YouTube-kanaal en dit wil je zien

Je hebt celebrities en je hebt YouTubers. Soms worden YouTubers celebrities, maar wist je dat de volgende celebrities YouTubers werden? Geloof ons, deze YouTube-kanalen van Hollywood sterren zijn de verborgen pareltjes van het internet. Wij vermaken ons nog wel even met dit beeldmateriaal.

Klaar met Netflix? Duik in de wondere wereld van YouTube.

6 YouTube-kanalen van celebrities die het kijken waard zijn

Thank us later. 

1. Jen Atkin

Celebrity haarstyliste Jen Atkin heeft een kanaal waarop allemaal video’s staan die gaan over haar – logisch -, make-up en lifestyle. Ze leert je onder andere hoe je het haar van je vader knipt met een keukenschaar, geeft een tour door haar immense walk-in closet en showt haar favoriete outfits.

2. Trixie Mattel

De fabuleuze Trixie Mattel, die we kennen van Ru Pauls Drag Race, heeft een YouTube-kanaal waarop make-up tutorials staan en extreme make-overs. Heb je zin in wat extravaganza? Dan ben je bij Trixie aan het juiste adres.

3. Naomi Campbell

Wat kan deze vrouw niet? Naomi is van alle markten thuis en is – ofcourse – ook actief op YouTube. Op haar kanaal plaatst ze interviews met niemand minder dan Anna Wintour, Diddy en Marc Jacobs. Jep, dit wil je zien.

4. Lana Condor

De Too All The Boys I’ve Loved Before actrice is nieuw in het YouTube-wereldje, maar doet het fantastisch. Van everyday make-up tutorials tot haar emotionele reis naar Vietnam: ze deelt het allemaal.

5. Kylie Jenner

Oké, dit is geen verborgen parel. Iedere kent het kanaal van Kylie, maar juist daarom mag ze niet in dit rijtje ontbreken. Kylie deelt op haar pagina van alles en nog wat. Er verschijnt niet vaak een video, maar als er eentje online komt is ‘ie hilarisch. Wij zijn fan.

6. Madelaine Petsch

Madelaine – of moeten we Cheryl Blossom zeggen? – heeft al een tijdje haar eigen YouTube-kanaal. Hierop deelt ze kookvideo’s, ASMR en veel Riverdale content. En kunnen we het nog even over haar adembenemende kapsel hebben?

BuzzFeedHypeBae

Reageer op artikel:
Verborgen parels – Deze celebrities hebben een YouTube-kanaal en dit wil je zien
Sluiten