Emma Toussain
Emma Toussain YouTube 19 okt 2022

We zijn terug op YouTube! Leer onze redacteuren Emma en Karlijn kennen

Weeeeeee’re back on the Tube! En er komen heel wat leuke video’s aan. Leer ons alvast een klein beetje kennen in de eerst video. Voor ons ook nog een beetje wennen, zo’n camera op ons gezicht. Maar we gaan heel wat bijzondere en interessante topics bespreken en zelfs wat goedbedoelde adviezen geven.

NSMBL terug op YouTube

Introvert of extravert? Wat zou je een papegaai leren zeggen? Wat is de ultieme lifehack? Allemaal random vragen, waar wij antwoord op geven. Niet de standaard vragen om iemand te leren kennen, maar wij houden niet van standaard.

We’re looking for you

Wij zijn voornamelijk ook heel erg benieuwd wat jullie, onze lieve lezers, graag willen zien op YouTube. Het is 2022, dus wat vinden jullie vandaag de dag leuk om naar te kijken?! Wij geven graag advies op jullie prangende levensvragen en situaties. Heb jij het per ongeluk een keer met je vriend van je beste vriendin gedaan? Ben je verliefd op je baas? Eet jij alleen maar junkfood maar weet je niet hoe je hier vanaf komt? Of heb jij een hekel aan kinderen, maar moet je elke keer doen alsof je ze leuk vindt? Stuur je ideeën of vragen door naar [email protected], dan nemen we contact met je op als we meer over je willen weten.

TikTok is een miljoenenbusiness: dit zijn de rijkste TikTokkers en hun vermogen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
We zijn terug op YouTube! Leer onze redacteuren Emma en Karlijn kennen
Sluiten