Cute – Zac Efron date nu met model Vanessa Valladares en (ook) wij zijn verliefd

Oké dames, we hebben goed en slecht nieuws. Het slechte nieuws: het lijkt erop dat Zac Efron niet meer single is, dus onze kansen zijn verkeken. Het goede nieuws: hij date nu met Byron Bay model Vanessa Valladares en ze zijn ontzettend schattig samen. Wij praten je bij.

Besef even dat de twee als sinds juli een fling hebben.

Dit is Vanessa Valladares, het model dat aan het daten is met Zac Efron

Zac en Vanessa zijn pas net terug van hun skivakantie in Thredbo en werden gespot terwijl ze samen aan het brunchen waren in Lennox Head, dichtbij Byron Bay. En dit bewijst maar weer dat Zac veel over heeft voor zijn Australische liefde, hij vliegt naar de andere kant van de wereld voor haar.

De 32-jarige Zac ontmoette de 25-jarige Vanessa in juli, toen ze aan het werk was als serveerster. In minder dan 24 uur kent heel Australië de naam Vanessa Valladress, de Byron Bay chick die Zac Efron aan de haak sloeg. Volgens geruchten is heeft Vanessa ontslag genomen om met Zac te chillen in Belongil Beach. Goals.

Vanessa is een echte Aussie en werkte naast haar baantje als serveerster ook als model. Ze deed onder andere shoots voor Australische merken als Love St, Of The Sun, Spell and RVCA. Dat begrijpen wij maar al te goed, want deze vrouw is bloedmooi.

Alles duidt erop dat de twee zich prima vermaken samen. Afgelopen maand meldde Daily Mail Australië dat Zac zijn vlucht naar Los Angeles cancelde om in Australië te blijven.

Zac’s date-geschiedenis

Vanessa Valladares is niet de eerste vrouw die het hart van onze jeugdliefde – Troy Bolton – wist te veroveren. Zac had hiervoor relaties met actrice Halston Sage, zwemster Sarah Bro, actrice Alexandra Daddario, actrice Michelle Rodriguez en natuurlijk zijn High School Musical liefde Vanessa Hudgens.

Wij zijn fan van het nieuwe stel en hopen snel meer van hen te zien.

Daily MailCosmopolitan

Reageer op artikel:
Cute – Zac Efron date nu met model Vanessa Valladares en (ook) wij zijn verliefd
Sluiten