Daar gaat je crush – Zac Efron heeft z’n haar platinumblond geverfd

Het lijkt erop dat platinumblond een dingetje is in het land van de sterren. Na Ansel Elgort heeft nu ook Zac Efron z’n haar blond geverfd. Of het hem staat? Dat is aan jou om te beslissen.

De acteur deelde een foto op Instagram waarop hij aan het klimmen is. Onder zijn zwarte beanie is een glimp van zijn nieuwe coupe te zien. Hoewel je dus niet zijn hele kapsel ziet, is het toch duidelijk dat hij flink in de weer is geweest met bleekmiddel.

No Free Solo

1.5m Likes, 7,708 Comments – Zac Efron (@zacefron) on Instagram: “No Free Solo”

Vinden we het mooi? Nah. Gelukkig zijn we inmiddels wel gewend aan de fratsen die Zac Efron met z’n kapsel uithaalt. Zo vond hij het afgelopen zomer ineens nodig om dreadlocks te nemen, iets waar de meningen zacht gezegd verdeeld over waren. Daarnaast is het ook niet de eerste keer dat Zac z’n haar blondeert. In 2016 deed hij het ook, maar toen liet hij het alleen bij de punten. Een look waar we ook niet heel warm van worden:
zac efron blond
Nee hoor, wat ons betreft ziet Zac er prima uit met z’n natuurlijke haarkleur en mag hij het blondeermiddel lekker laten staan. En omdat we de beroerdsten niet zijn, vind je hieronder nog een aantal leuke giffies van the man himself. Met bruin haar, natuurlijk.

Graag gedaan en tot ziens.

Zac Efron moest voor zijn nieuwe film met The Rock zoenen & deelt hoe dat was

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Instagram

Reageer op artikel:
Daar gaat je crush – Zac Efron heeft z’n haar platinumblond geverfd
Sluiten