Zac Efron moest voor zijn nieuwe film met The Rock zoenen & deelt hoe dat was

True story: Zac Efron moest voor zijn Baywatch remake met een man zoenen. En we hebben het niet over zomaar iemand, nee, we hebben het over ‘The Rock’ Dwayne Johnson.

Zac Efron was te gast bij The Late Late Show en James Corden neemt nou eenmaal geen blad voor de mond als het aankomt op controversiële onderwerpen. Hij vroeg daarom ook lekker brutaal aan Zac hoe het was om met Dwayne Johnson te zoenen en vooral – hoe hij smaakte.

Zac reageerde even eerlijk met: “To be completely honest, kissing a dude is weird at first, but he tasted like a Winterfresh commercial.” The Rock is blijkbaar goed in alles: “It was crazy. It was like, ‘He’s good at that, too?’ He’s just the best at everything.”

De zoenscène waar het om gaat is helaas maar heel kort te zien in de trailer hieronder – maar als we Zac mogen geloven, hebben de twee echt onder water gezoend voor het perfecte shot. Dat noemen we nog eens dedication. Al zou James blijkbaar alles opgeven om met hem te Dwayne te mogen zoenen: “I would give up everything in my life for one, open-mouth kiss with The Rock, and I say that with all humility.”

Opgelost: Meisje had coole vakantiefoto’s met haar ex – en nu met Zac Efron

elite daily

Reageer op artikel:
Zac Efron moest voor zijn nieuwe film met The Rock zoenen & deelt hoe dat was
Sluiten