Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 25 apr 2019

Zac Efron geeft toe dat hij moeite had met het loslaten van zijn Ted Bundy personage

Volgende week komt Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile op Netflix te staan en we kunnen allemaal niet wachten. Zac Efron speelt hierin natuurlijk de beruchte seriemoordenaar Ted Bundy. De acteur vertelt dat hij moeite had met het loslaten van zijn personage aan het einde van de draaidag.

Zac Efron speelt een vreselijke seriemoordenaar en we kunnen ons voorstellen dat het een aardige uitdaging is om zo’n rol te spelen. Dat blijkt inderdaad het geval, want Zac nam zijn personage ‘s avonds een beetje mee naar huis.

Zac Efron als Ted Bundy

Tijdens de première in Londen van de Ted Bundy film, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, biechtte Zac iets op. Hij had moeite met het loslasten van zijn rol als seriemoordenaar aan het einde van de draaidag.

Volgens de Daily Mail heeft de acteur het volgende gezegd: “I’ve never played a role in which I really have to separate myself from when I go home at night and it was almost impossible. I’d like to say that I did it successfully but I couldn’t.”

Een onverwachte rol

Daarnaast geeft Zac toe dat hij nooit had kunnen voorstellen dat hij de rol zou spelen van Ted Bundy, een man die meer dan dertig vrouwen heeft vermoord. Door sommige mensen wordt de film ervan beschuldigd de veroordeelde seriemoordenaar te verheerlijken. Dat is in ieder geval nooit Zacs bedoeling geweest en hij beweert dan ook dat hij dat niet doet in de film.

Zac vertelt: “I really wasn’t interested in playing a serial killer, I’m not in the business of glamorizing a horrendous person or his acts, but there is something unique about the way we went into the psyche of Ted, and his longtime girlfriend Liz [played by Lily Collins]. It’s a different perspective and not your run-of-the-mill serial killer cliché, body count gets higher and higher and oh the guy you always knew did it, did it. This is what it was like to be there on the day, we didn’t know if he was innocent or guilty, we just saw Ted Bundy through their eyes.”

Wij zijn mega benieuwd naar de film, maar we gaan ervan uit dat Zac en de andere acteurs het verhaal heel goed neer zullen zetten. Voor als je ’em gemist had, hierbij nog een keertje de trailer van de film.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Elle

Reageer op artikel:
Zac Efron geeft toe dat hij moeite had met het loslaten van zijn Ted Bundy personage
Sluiten