Zach Galifianakis van The Hangover komt met de grappigste Netflix-film óóit

Als je zin hebt om binnenkort in je broek te plassen van het lachen, houdt dan Netflix in de gaten. Acteur en komiek Zach Galifianakis komt namelijk binnenkort met een nieuwe film en die moet je zien. Zijn serie ‘Between Two Ferns’ wordt nu ook een film en dit is meer dan wij verdienen.

Zach’s show zit vol met droge humor en ongemakkelijke momenten en de film zal precies dezelfde insteek hebben.

Zach Galifianakis’ film

Als je The Hangover hebt gezien, heb je vast en zeker dubbel gelegen om het acteerwerk van Zach. De acteur en komiek is hilarisch en dat heeft hij nogmaals bewezen met zijn online “talkshow” Between Two Ferns. In de korte afleveringen maakt hij zijn gasten eigenlijk compleet belachelijk. De serie is zo’n succes dat er nu een heuse film van gemaakt wordt die op Netflix te zien gaat zijn.

Het verhaal van de film draait om Zach, die met zijn crew een road trip maakt om verschillende interviews af te nemen. Hij wil zijn reputatie redden, maar dat gaat zo makkelijk nog niet. Onder andere Matthew Mcconaughey, Will Ferrell, Keanu Reeves, Hailee Steinfeld, John Legend en Chrissy Teigen zijn te zien in de film dus dat belooft wat.

We moeten nog heel eventjes geduld hebben want de film is vanaf 20 september op de streamingdienst te zien. Check de trailer hier.

Reageer op artikel:
Zach Galifianakis van The Hangover komt met de grappigste Netflix-film óóit
Sluiten