Alex Ebbers
Alex Ebbers Fashion 3 dec 2018

Oh no – Zalando stopt binnenkort deels met gratis verzending

Slecht nieuws voor wie haar salaris graag bij Zalando spendeert. De online retailer gaat binnenkort namelijk misschien deels stoppen met het aanbieden van gratis verzending.

Vooralsnog zijn wij veilig

Wees gerust, de doorvoering van de verzendkosten is nog niet gaande in Nederland. Vooralsnog hoeven alleen Italianen verzendkosten te betalen. Deze bedragen €3,50 voor bestellingen onder €24,90, dus extreem veel is het gelukkig ook niet. Bestellingen van meer dan €24,90 krijgen hun pakketje overigens nog wel gewoon gratis thuisgestuurd.

Denk aan de planeet

Of de maatregel ook in Nederland doorgevoerd zal worden, is nog niet helemaal bekend. Wel geeft Zalando aan niet uit te kunnen sluiten dat dit gebeurt, maar vooralsnog is alleen Italië de pineut. En hé, laten we eerlijk zijn, €3,50 bovenop je bestelling is geen exorbitant hoog bedrag. Daarnaast zorgt het er misschien wel voor dat je twee keer nadenkt voordat je een bestelling van onder €25,- plaatst. Want kun je voor dat bedrag niet gewoon even op de fiets springen en in de stad een leuk item kopen? Ben jij €3,50 rijker en de planeet weer een stukje blijer. Win-win, toch?

ASOS shoppingtips van iemand die haar hele salaris daar verbrast

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Nieuwsblad

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Oh no – Zalando stopt binnenkort deels met gratis verzending
Sluiten