Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 2 mrt 2022

Zangeres Sarah ontroert met liefdesliedje van haar overleden moeder

Singer/songwriter Sarah Burger timmert nog niet zo heel lang aan de weg, maar wie haar liedjes beluistert weet dat we nog veel van haar gaan horen. Als zij samen met Leona Philippo een roadtrip maakt, bezorgt ze die kippenvel van ontroering.

 Leona en Sarah rijden op uitnodiging van Peugeot naar een door Sarah gekozen lievelingsplek: Bloemendaal, waar zij haar eerste optreden had. Onderweg maakt Sarah een compleet nieuwe song op een speciaal voor haar gecomponeerde melodie. Zij is een van de drie upcoming artiesten die de eer hebben dit te doen.

Duurzaamheid belangrijk voor Sarah

Natuurlijk is de auto elektrisch, want daar is Sarah dol op. En dat is niet alleen vanwege de geweldige rijervaring. Sarah is namelijk veel bezig met duurzaamheid. “Ja, dat heb ik van mijn ouders meegekregen. De natuur is ook een belangrijke inspiratiebron voor me. Dat zal je terug horen in het nieuwe liedje.”

Peugeot heeft als motto ‘turn time into quality time’. En dat is iets dat Sarah past als een warme jas. Ze wil vooral genieten van het leven door mooie muziek te maken waar ook anderen van genieten. Door het rijplezier in de stille elektrische auto voelde zij duidelijk de vrijheid en inspiratie om al vrij snel tot de tekst te komen van de nieuwe song.

Samen liedje gemaakt

Maar voordat de zangeres de nieuwe track af heeft, wil Leona wel alvast iets van haar horen. Sarah zet Liefdeslied aan en dat roert Leona zichtbaar. Helemaal als Sarah het verhaal achter dit liedje vertelt. “Mijn moeder was ook zangeres. Zij is overleden toen ik 15 was en heeft deze tekst geschreven. Ik heb het een beetje aangepast en zo hebben we toch nog samen een liedje kunnen maken. Het is een heel speciaal liedje voor me, maar ook best spannend. Ik weet natuurlijk niet hoe mijn moeder erover denkt.”

Niet lang na het moment dat Sarah haar eerste stappen in het artiestenbestaan zette, sloeg corona genadeloos toe. Het belemmerde haar om vaker op te treden. “Ja, dat was ontzettend balen natuurlijk. Het is dan lastig om gemotiveerd te blijven. Ik heb veel aan Snelle te danken. Hij kende mij niet, maar zag een filmpje van een optreden van mij op Insta en zocht contact met me. Hij stimuleerde mij om verder te gaan, echt heel erg lief!”

Sarah wil op Spaanse toer

Dat Snelle smaak heeft, zal heel Nederland ongetwijfeld gaan merken. De stem van Sarah is prachtig en gelukkig heeft zij genoeg plannen om door te gaan als zangeres. “Ik wil Spaans/Nederlandse liedjes uitbrengen. De liefde voor het Spaans heb ik opgedaan tijdens mijn studie in Ecuador en Mexico. Ik heb ook al een heel leuk vakantienummertje klaarliggen.”

Peugeot heeft als motto ‘turn time into quality time’, door het rijplezier en de vrijheid die het merk met zich meebrengt. Met On Track gaan we met Peugeot op muzikale roadtrip, samen met jonge, upcoming artiesten. We praten over hun ambities, bijzondere locaties en gebeurtenissen én we gaan werken aan een track. Een track die Peugeot samen met Leona Philippo laat componeren, om de artiesten alvast een beetje op weg te helpen. Kijk hier om de video met zangeres Sarah Burger – en de andere deelnemers – te bekijken. Daarna kun jij je stem uitbrengen op je favoriete nummer waarmee we de winnaar van On Track bepalen. Daarbij maak jij kans op je eigen roadtrip.

In samenwerking met Peugeot

Reageer op artikel:
Zangeres Sarah ontroert met liefdesliedje van haar overleden moeder
Sluiten