Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 22 sep 2018

Deze 6 items van de nieuwe Zara collectie snappen we nog niet helemaal

Elk seizoen kom je wel een paar items tegen bij de Zara waar je nekharen van overeind gaan staan. Ook in de Zara collectie van het najaar zitten een aantal items die wij gewoon écht niet begrijpen.

1. XL Balenciaga sneaker

Dat Zara de speed sneaker van Balenciaga heeft nagemaakt vinden we niet zo erg. Het lage model in ieder geval, dan hoeven we in ieder geval niet €565 af te tikken voor het originele paar. We begrijpen alleen niet waarom ze ook een XL speed trainer tot over de knie in de collectie hebben zitten. Doe maar gewoon niet.

2. Lange bodywarmer

Bodywarmers zijn sowieso nooit een ding geweest, tenzij je écht een gegronde reden hebt (lees: je hobby is vissen). Zara trekt zich daar niks van aan, en net als de XL speed trainer verkopen ze ook een XL bodywarmer. Lekker in de winkel laten hangen.

3. Nicholson lookalike

We vragen ons oprecht af wíé bij de Zara verantwoordelijk is voor het inkopen van de winterjassen. Daar is dit jaar iets gigantisch misgegaan. Deze lookalike Nickelson jas ligt in de winkel voor €70 en wij snappen niet zo goed waarom.

4. Cowboy riem

Howdy, how cowboy. De fannypack heeft een bijzonder goede rentree gemaakt en daar waren wij lachend bij. Sommige items verliezen alleen hun functionaliteit en daar zijn we minder fan van. Eerlijk, wat moet je hiermee?

5. Tas zonder functie

Begrijp ons niet verkeerd, wij vinden dit tasje super mooi. Echter, er past letterlijk niks in (oké, je pinpas) maar het is dus eigenlijk helemaal geen tas. Lol.

6. Too shiny

Slangenprint is hót, alleen gaat de trend als een lopend vuurtje rond waardoor bijna iedereen al minstens één item met deze print in de kast heeft hangen en dat is toch een beetje jammer. Deze broek is zó shiny dat je op honderd meter afstand nog te zien bent. Mwah.

Dit zijn de leukste jurkjes van ZARA voor de herfst dus zeg maar doei geld

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze 6 items van de nieuwe Zara collectie snappen we nog niet helemaal
Sluiten